Breaking News
14 Απριλίου 2022

Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ: Όλα τα φώτα στραμμένα στον Κρουσώνα!


Σήμερα οι δύο ημιτελικοί Αλμυρός-Πόρος στις 15:00 και ΠΟΑ-Ανθεστίων στις 19:00

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου ΕΠΣΗ είναι εδώ και όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στον Κρουσώνα, στην οικοδέσποινα του θεσμού.

Το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει το εισιτήριο για τον τελικό είναι αυτό ανάμεσα σε Αλμυρό και Πόρο στις 15:00.

Ο Αλμυρός μετά από μία δύσκολη σεζόν, κατάφερε να εξασφαλίσει τελικά την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ από την άλλη οι «μπλε» πραγματοποιώντας μία «μαγική» σεζόν τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στην συνέχεια ο ΠΟΑ «υποδέχεται» στις 19:00 την έκπληξη του θεσμού, τον Ανθεστίων.

Η ομάδα του Ατσαλένιου δεν κατάφερε φέτος να μείνει στην κατηγορία και «αποχαιρέτησε» την Γ΄ Εθνική. Πλέον θέλουν την κατάκτηση του Κυπέλλου για να κλείσουν την σεζόν με έναν γλυκό τρόπο.

Από την άλλη η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη, τη φετινή σεζόν έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, βρίσκονταν στις πρώτες 4 θέσεις του πρωταθλήματος, ενώ συνάμα πραγματοποίησε και μία εξαιρετική πορεία για να καταφέρει να βρεθεί στους «4» του Κυπέλλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αλμυρός-Πόρος 15:00

ΠΟΑ-Ανθεστίων 19:00
nealkriti.gr
Διαβάστε επίσης

Έσκισε τα δίχτυα! με εκτέλεση πέναλτι (vid)

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 14/04/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics