Breaking News
04 Ιουλίου 2022

Ένα τρομακτικό ατύχημα ανάμεσα στους Dennis Hauger και Roy Nissany είχαμε κατά τον αγώνα της F2 στο Silverstone. Ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τους δύο εμπλεκόμενους.


Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος του feature race της F2 στα πλαίσια του Βρετανικού Grand Prix. Καθώς τα μονοθέσια έβγαιναν από την Stowe ο Dennis Hauger επιχείρησε να πάρει την εσωτερική από τον Roy Nissany πριν το φρενάρισμα για την Club.

Όμως, ο Nissany τον εκτόπισε επικίνδυνα, στέλνοντάς τον εκτός πίστας. Ο Hauger προσπάθησε να επιβραδύνει, μπλοκάροντας και τους τέσσερεις τροχούς. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει το αυτοκίνητό του.

Έτσι, ο Νορβηγός απογειώθηκε από το υπερυψωμένο κερμπ και πήγε συστημένος πάνω στο μονοθέσιο του Nissany με τον οποίον είχε την επαφή μόλις πριν λίγες στιγμές. Η πρόσκρουση δεν ήταν μόνο σφοδρή αλλά και σε πολύ επικίνδυνο σημείο. Το αυτοκίνητο του Hauger βρήκε στο Halo του Nissany το οποίο παρέμεινε ανέπαφο!

Είναι βέβαιο ότι το Halo έσωσε την ζωή του Nissany. Πριν λίγα χρόνια το συγκεκριμένο ατύχημα θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες. Ευτυχώς η μόνη συνέπεια για τους δύο οδηγούς σήμερα ήταν η πρόωρη ολοκλήρωση του αγώνα τους.

sdna.gr
Διαβάστε επίσης

 Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Στιγμές συγκίνησης, μοναδικής χαράς και υπερηφάνειας έζησε ο Νίκος Γκάλης

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics