Breaking News
10 Αυγούστου 2022

Από την αρχή του καλοκαιριού ήταν έντονη η δράση σε διεθνείς αγωνιστικές εκδηλώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για Έλληνες αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών

και με τον ίδιο τρόπο θα κλείσει η συγκεκριμένη περίοδος. Οι εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών επέστρεψαν την Κυριακή από τα προπονητικά καμπ στην Ουγγαρία και την Τσεχία αντίστοιχα και θα κάνουν μέχρι την Πέμπτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τις τελευταίες προπονήσεις εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονάχου (13-21/08). Δύο ακόμα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, επίσης στη μεγάλη κατηγορία, προετοιμάζονται για το Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης (Σεράγεβο, 23-27/08) κι εσχάτως έγινε γνωστό ότι τέλος του μήνα η Ελλάδα θα έχει συμμετοχή και σε δύο διεθνή ατομικά τουρνουά της κατηγορίας Feeder του World Table Tennis. Τρεις αθλήτριες θα μετάσχουν στο WTT Feeder Olomouc στην Τσεχία, που γίνεται από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου, ενώ 4 αθλητές και 1 αθλήτρια θα πάρουν μέρος στο WTT Feeder Panagyurishte στη Βουλγαρία, το οποίο έχει οριστεί για το διάστημα 30 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου. Για μία άλλη διεθνή αθλήτρια στο μεταξύ, την Ιωάννα Γερασιμάτου, που είναι στην αποστολή για το επικείμενο Βαλκανικό πρωτάθλημα, έγινε γνωστό ότι τη νέα χρονιά θα βρίσκεται σε δύο ξένες ομάδες, παράλληλα με τους αγώνες της στην ελληνική Α1.

Συμμετοχή στο Όλομουτς δήλωσαν οι 3 αθλήτριες, που θα εκπροσωπήσουν σε λίγες ημέρες τη χώρα μας και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων, δηλαδή η Κατερίνα Τόλιου, η Ελισάβετ Τέρπου και η Κωνσταντίνα Παρίδη. Αμέσως μετά την κορυφαία διοργάνωση στο Μόναχο θα δώσουν γερά αγωνιστικά τεστ στο OMEGA Sport Center της τσέχικης πόλης. Η Τόλιου θα βρίσκεται απευθείας στο ταμπλό ούσα στο νούμερο 181 του τρέχοντος παγκοσμίου ranking list, ενώ στα προκριματικά θ’ αγωνιστούν η Τέρπου και η Παρίδη. Στα αγωνίσματα του διπλού δεν αναφέρεται ελληνική παρουσία στην ιστοσελίδα του WTT.

Στο WTT Feeder της Βουλγαρίας, στην πόλη Panagyurishte, που απέχει 145 χιλιόμετρα από τη Σόφια, θ’ αγωνιστούν ο Γιάννης Σγουρόπουλος, ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, ο Τάσος Ρηνιώτης (φωτό) και η Ελισάβετ Τέρπου. Οι τρεις πρώτοι θα έχουν αγωνιστεί νωρίτερα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, ενώ ο Ρηνιώτης, δευτεραθλητής Ευρώπης του 2013 στο ομαδικό ανδρών θα επανεμφανιστεί μετά από πολύ καιρό σε διεθνές τουρνουά. Οι αγώνες θα γίνουν στο Arena Asarel, περιλαμβάνει επίσης τα διπλά, όπου αναμένεται να έχει παρουσία η ελληνική αποστολή.

ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΥ

Σχετική με ένα ακόμα μέλος των εθνικών μας ομάδων, σχετική και με τη Βουλγαρία, είναι και η επόμενη είδηση. Η Ιωάννα Γερασιμάτου συνεχίζει την παρουσία της στις National κατηγορίες της Γαλλίας, αλλά παράλληλα θα δοκιμάσει και νέα εμπειρία στη Βουλγαρία. Η νεαρή αριστερόχειρας πρωταθλήτρια ανανέωσε για τη σεζόν 2022-2023 με τη γαλλική Εrmont 2, που εδρεύει στο Παρίσι κι έκλεισε, επίσης για έναν χρόνο, στη βουλγαρική Κomfort, ομάδα 1ης εθνικής κατηγορίας, που είναι στη Βάρνα.

Στη Γαλλία η ομάδα της είχε κερδίσει την περασμένη περίοδο την άνοδο στη National 1, όμως ο πρόεδρος της διοίκησης αποφάσισε ν’ αγωνιστεί ξανά στη Ν2. Η Γερασιμάτου έκανε συμφωνία για συμμετοχή σε όλα τα Σαββατοκύριακα.

Επίσης έντονη παρουσία θα έχει και στο βουλγαρικό πρωτάθλημα με συμπαίκτρια στην Κomfort τη διεθνή Βουλγάρα Μαρία Γιόβκοβα με την οποία θα είναι μαζί φέτος και στην ελληνική Α1 με την ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 10/08/2022 [vid]

 

 

 

 

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με την Ελένη Μανιά.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics