Breaking News
10 Νοεμβρίου 2022

Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, αποτελούμενη από τη Βεατρίκη Σαρρή και την Αναστασία Σπυριδωνίδου, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη και επισκέφθηκε το International Metropolitan School στον Άλιμο.


Η Χανιώτισσα παίκτρια της Μπράιτον και η ποδοσφαιρίστρια της Τερνάνα μίλησαν στα παιδιά για τις ίσες ευκαιρίες που πρέπει να έχει η γυναίκα στον αθλητισμό και ευρύτερα στην κοινωνία και έστειλαν το μήνυμα πως δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την πρόσκληση του Χανιώτη προέδρου του ΠΣΑΚ (και παλαίμαχου μπασκετμπολίστα) Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Το δελτίο τύπου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστων / Ποδοσφαιριστριών αναφέρει σχετικά:

«Το International Metropolitan School Γυμνάσιο στον Αλιμο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, αποτελούμενη από τις Βεατρίκη Σαρρή και Αναστασία Σπυριδωνίδου που αγωνίζονται σε Μπράιτον και Τερνάνα αντίστοιχα.

Ο Σύνδεσμος ήταν προσκεκλημένος του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, προέδρου του ΠΣΑΚ και συνεργάτη του σχολείου, και οι δύο ποδοσφαιρίστριες μετέφεραν στους μικρούς μαθητές αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός όπως η ισότητα των δύο φύλων.

Οι διεθνείς μας μίλησαν στα παιδιά για τις ίσες ευκαιρίες που πρέπει να έχει η γυναίκα στον αθλητισμό και ευρύτερα στην κοινωνία και έστειλαν το «μήνυμα» πως δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.»

athlitiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η Εθνική μπάσκετ βρίσκεται στο Ηράκλειο για τον κρίσιμο αγώνα με τη Λετονία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics