Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2022

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας σας προσκαλεί στη συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας νέων ανδρών

U20) με ονομασία «2022 Knossos Cup» η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τύπου του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου (περιοχή Δύο Αοράκια) την Παρασκευή 16/12 και ώρα 17:30.

Το λόγο θα πάρουν εκπρόσωποι από όλους τους φορείς που έχουν συμβάλλει στην οργάνωση του διεθνούς διήμερου αγώνα: την ελληνική ομοσπονδία ξιφασκίας (ΕΟΞ), την παγκόσμια ομοσπονδία ξιφασκίας (FIE), τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου και τον ΟΤΑ Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 12 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Με τη συμμετοχή 155 ιστιοπλόων έγινε το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics