Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2023

Με τη συμμετοχή 180 σκαφών από 16 Ομίλους ξεκίνησε την Τετάρτη στον κόλπο της Σούδας το περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας νήσων Αιγαίου και Κρήτης.

 

Το θέαμα μάλιστα που παρουσιάζει ο κόλπος είναι μοναδικό λόγω της πληθώρας των σκαφών που παίρνουν μέρος. Συγκεκριμένα τα 122 σκάφη που διαγωνίζονται είναι κατηγορίας Optimist και τα υπόλοιπα 58 είναι ILCA 4.

Μέσα από αυτούς τους αγώνες θα προκύψουν οι αθλητές και από τις δύο αγωνιστικές κατηγορίες που θα λάβουν μέρος στην πανελλήνια πρόκριση για να συγκροτηθούν στη συνέχεια οι εθνικές ομάδες οι οποίες θα λάβουν μέρος στα προσεχή πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

 Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του περιφερειακού πρωταθλήματος διεξήχθη ένα πολύ σημαντικό προπονητικό καμπ που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία υλοποιώντας τη βασική αρχή της που είναι η ανάδειξη ταλέντων από την περιφέρεια.

Η διοίκηση, τα μέλη και οι εθελοντές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων έχουν οργανωθεί για την επιτυχία αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο (25/2).

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 21/02/2023

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 21/02

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics