Breaking News
18 Ιουλίου 2023


Υποδεχτήκαμε τον Μανόλη Στεφανουδάκη που επέστρεψε από το Παρίσι παγκόσμιος πρωταθλητής!



Με θερμή υποδοχή από φίλους, συγγενείς αλλά και το neakriti.gr επέστρεψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα-θριαμβευτής-από το Παρίσι ο Μανόλης Στεφανουδάκης! "Η Γαλλία συνήθως δεν μου πάει αλλά αυτή τη φορά τα καταφέραμε", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα με τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη να σημειώνει πως "ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Μανόλη είναι ο εαυτός του" και τον πρόεδρο της παραολυμπιακής επιτροπής και παραολυμπιονίκη Γιώργο Καπελλάκη να προσθέτει πως ο "Μανόλης ανήκει πάντα στους κορυφαίους του κόσμου"...

Μιμίκος-Στεφανουδάκης-Σκαντζάκης
Ας θυμηθούμε ωστόσο και το αγωνιστικό κομμάτι: Ο Παραολυμπιονίκης Μανόλης Στεφανουδάκης (στον ακοντισμό F54), επέστρεψε στο πρώτο σκαλί του βάθρου μετά το 2017, κατακτώντας το 5ο του μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και το 3ο χρυσό.

Ο Έλληνας ακοντιστής ξεκίνησε τον αγώνα του με βολή στα 25.46μ και είχε μεγαλύτερη επίδοση στα 29.17μ. Συγκεκριμένα η σειρά των προσπαθειών του ήταν: 25.46μ – 28.61μ – 28.62μ – 28.80μ – 28.70μ – 29.17μ. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Λάντισλαβ Κούκραν (Σλοβακία), ο οποίος προσπάθησε να ρίξει πιο μακριά το ακόντιό του αλλά ο Στεφανουδάκης τον ξεπέρασε και τελικά σημείωσε 28.94. Το χάλκινο κέρδισε ο Αμπισέκ Καμολί (Ινδία) με 24.16μ.

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Σήμερα 17 Iουλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Η Ανάβαση Ριτσώνας, μπορεί να είναι η “Μέκκα” των Ελληνικών Αγώνων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics