Breaking News
30 Οκτωβρίου 2023

Με τον Ντίνο Μήτογλου να κάνει... όργια (20 πόντους, 10 ριμπάουντ) ο Παναθηναϊκός «άλωσε» το ΣΕΦ επικρατώντας με 66-54 του Ολυμπιακού, στο τελευταίο ματς της 4ης αγωνιστικής της 

 

Οι «πράσινοι» έκαναν το 4Χ4, ενώ για τους «ερρυθρόλευκους» ήταν η πρώτη εφετινή ήττα και πρώτη στο κλειστό του Νέου Φαλήρου μετά από 2 και περισσότερα χρόνια.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στις τρεις φορές που έχουν συναντηθεί την τρέχουσα σεζόν κι ενώ είχαν προηγηθεί νίκες των «ερυθρόλευκων» στο Super Cup στη Ρόδο και σε αυτό της Euroleague στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός μείωσε και σε 18-2 το επιμέρους σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις, στις τελευταίες 20 συναντήσεις.

Σ’ ένα κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι «πράσινοι» πίεσαν στην άμυνα στην 4η περίοδο, όταν έκαναν επιμέρους σκορ 11-21, σ’ ένα διάστημα που οι παίκτες του Ολυμπιακού υπέπεσαν σε σωρεία λαθών, έκαναν... ρεκόρ άστοχων βολών, επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό να πάρει το πάνω χέρι.

Ο Κώστας Σλούκας στην πρώτη επιστροφή του στο ΣΕΦ ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ήταν -όπως αναμενόταν- στο επίκεντρο των συνθημάτων των φιλάθλων του Ολυμπιακού, από την προθέρμανση, αλλά και καθ’ όσο βρισκόταν στο παρκέ, λόγω της απόφασής του να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν καθοριστικός στην 4η περίοδο, ενώ συνολικά είχε 5 πόντους με 0/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Τα δεκάλεπτα: 12-11, 31-28 (ημ.), 43-45, 54-66

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 2, Ουίλιαμς-Γκος 14 (1), Κέινααν 11 (3), Λαρεντζάκης 5 (1), Φαλ 2, Παπανικολάου 5, Μπραζντέικις 2, Πίτερς 7 (1), Μιλουτίνοβ 6

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Γκάι 11 (3), Μωραϊτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας 5, Σαμοντούροβ, Γκραντ 8, Λεσόρ 8, Γκριγκόνις 4, Ερνανγκόμεθ 10 (2), Μήτογλου 20 (2)
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 29/10

 

 

 

 

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής στη Basket League

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics