Breaking News
31 Οκτωβρίου 2023

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να περάσει με το διπλό από την έδρα του ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Super League 1, με τον Ποντένσε να διαμορφώνει το τελικό 2-0, με δύο δικά του γκολ.

 

Με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, το παιχνίδι έγινε γρήγορα… μονόπλευρο, αφού ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι Πειραιώτες “κυριάρχησαν” πλήρως στο ματς. Ο Ποντένσε στο 54′ “σφράγισε” έτσι τη νίκη της ομάδας του Μαρτίνεθ, που έφυγε με το διπλό από μία δύσκολη έδρα, στην 9η αγωνιστική της Super League 1.

Το παιχνίδι
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει από την αρχή του αγώνα την κατοχή της μπάλας και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή του στο ματς. Στο 10′ ο Καμαρά “κουβάλησε” την μπάλα, ο Κίνι έδωσε στον Μασούρα και αυτός βρήκε αμαρκάριστο τον Ποντένσε στο δεύτερο δοκάρι, για να σκοράρει ο Πορτογάλος με άψογο σκαστό σουτ, κάνοντας το 1-0 για τους Πειραιώτες.

Το γρήγορο γκολ επέτρεψε στον Ολυμπιακό να ελέγξει το ρυθμό στη συνέχεια. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά οι Πειραιώτες ήταν πιο επικίνδυνοι στους ανοιχτούς χώρους. Στο 29′ Ο Γιόβετιτς βρέθηκε έτσι, σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του ΟΦΗ.

Ο ίδιος παίκτης κόπηκε την τελευταία στιγμή στο 45′, με την μπάλα να φθάνει στον Μασούρα σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ του τελευταίου δεν ήταν καλό κι έστειλε την μπάλα άουτ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε έτσι με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός είχε ξανά τον έλεγχο και βρήκε πάλι γκολ στην πρώτη καλή στιγμή του. Στο 54′ ο Γιόβετιτς έκλεψε την μπάλα από λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ και έδωσε την ασίστ στον Ποντένσε για το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 2-0 στο παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες σκόραραν λίγο μετά και με τον Μασούρα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Γιόβετιτς έφθασε επίσης κοντά σε ένα τρίτο γκολ, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του στο 63′, αποκρούστηκε έστω και μεγάλη δυσκολία από τον Μπάουμαν.

Ο ΟΦΗ είχε από την πλευρά του δύο καλές στιγμές σε λίγα λεπτά, με εκτέλεση φάουλ του Τοράρινσον και σουτ του Τοράλ στο 71′, αλλά δεν κατάφερε να “απειλήσει” ουσιαστικά τον Πασχαλάκη. Το σκορ δεν άλλαξε έτσι μέχρι το φινάλε του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει εύκολα τη νίκη με 2-0 στην Κρήτη.

Οι συνθέσεις στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός
ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (79′ Μαρινάκης), Πασαλίδης, Γκαγιέχος (67′ Τοράλ), Ντίκο (67′ Ριέρα), Βούρος, Καρώ (46′ Λερόι), Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκλέιζερ, Μπάκιτς (25′ Φελίπε Λουίζ)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ορτέγκα, Ρέτσος, Πορόζο, Κίνι – Έσε, Καμαρά (83′ Καρβάλιο), Σολμπάκεν (65′ Μπιέλ), Ποντένσε (83′ Σκάρπα)- Μασούρας (76′ Αλεξανδρόπουλος), Γιόβετιτς (65′ Ελ Κααμπί)
newsit.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 30 Οκτώβριου γιορτάζουν

 

 

 

 

Γκιώνης και Αγγελάκης τέθηκαν αντιμέτωποι στην πολωνική λίγκα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics