Breaking News
19 Νοεμβρίου 2023

 Κύπελλο Ελλάδας: Η σκέψη της ΕΠΟ για τη φάση των «16»



Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στην ΕΠΟ η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και υπάρχει σκέψη τα ματς να διεξαχθούν στις αρχές του νέου έτους.

Κύπελλο Ελλάδας: Η σκέψη της ΕΠΟ για τη φάση των «16»

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στην ΕΠΟ για τα παιχνίδια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα ματς ήταν προγραμματισμένο να οριστούν το τριήμερο 5 με 7 Δεκεμβρίου. Το ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα είναι το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Στην ΕΠΟ σκέφτονταν να ορίσουν αυτό το μεγάλο ματς στις 5 Δεκεμβρίου, αλλά στις 3 του μήνα ο Ολυμπιακός παίζει στον Βόλο και ο Παναθηναϊκός εντός έδρας με τον ΟΦΗ. Το θέμα είναι ότι στις 6 Δεκεμβρίου είναι η επέτειος της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και στις 7 Δεκεμβρίου θα φτάσει στην Αθήνα ο Ερντογάν. Και στις δύο περιπτώσεις γίνεται αντιληπτό ότι η αστυνομία θα λάβει δρακόντεια μέτρα στην Αθήνα και θα χρειαστεί πολλούς αστυνομικούς.
Διαβάστε Επίσης
Ας μην προτρέχουμε για Κινγκς και παραμονή Πετρούσεφ
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περσινή επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου στους δρόμους της Αθήνας βρίσκονταν περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί. Το πιθανότερο είναι πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσουν στην πιθανότητα να διεξαχθεί το ματς στις 5 Δεκεμβρίου.

Στην ΕΠΟ ένα σενάριο που έχουν στο μυαλό τους είναι όλη η φάση των «16» για το Κύπελλο Ελλάδας να διεξαχθεί στις αρχές του 2024.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»:

ΟΦΗ-Κηφισιά

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ-Βόλος

ΑΕΚ-Άρης

Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός

Λεβαδειακός ή Λαμία-Νίκη Βόλου

Παναιτωλικός-Athens Kallithea FC

ΑΕΛ-Γιούχτας ή Ατρόμητος
fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Η ισοπαλία 0-0 με τον Γιούχτα έσπασε το σερί τεσσάρων νικών για τα Χανιά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics