Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2023

Το All Star Game της Καρδίτσας ξεκίνησε με την αναμέτρηση για μπάσκετ με αμαξίδιο με την ομάδα του Αίμονα να επικρατεί του Ιάσονα με 30-26.
Ιάσονας - Αίμονας 26-30


Νικητής ο Τσίλης στον διαγωνισμό τριπόντων

Το All Star Game ξεκίνησε στην Καρδίτσα με την αναμέτρηση για τους αθλητές για μπάσκετ με αμαξίδιο. Εκεί αναμετρήθηκαν δύο ομάδες, ο Αίμονας με τον Ιάσονα, με νικήτρια ομάδα την πρώτη, με σκορ 30-26.

 Πρωταγωνιστής της ημέρας ήταν ο Αναγνώστης Τσίλης. Όχι μόνο πήρε το διαγωνισμό τριπόντων, αλλά ήταν και ο παίκτης που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με ανατροπή (10π.).

Ιάσονας - Αίμονας 26-30
Τα επτάλεπτα: 8-6, 14-18, 24-26, 26-30.

Ιάσονας (Καμουράν Οζντεμίρ): Αθαναάσιος Μιμίκος 4, Παναγιώτης Καρακώστας, Αθανάσιος Πολυχρονιάδης, Σταύρος Δίτσης 4, Ιωάννης Χαλδαίος 2, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Παναγιώτης Φιλίππου, Ιωάννα Χρονοπούλου 1, Γιώργος Μακρής 2, Μάξιμος Χατζηδάκης 9, Εμμανουήλ Στυλιανακάκης, Άγγελος Διμπιτούζης 4.

 Αίμονας (Ιουλία Χατζηζωγίδου): Βασίλειος Πανίδης, Αγγίμ Δημήτριος Ντομγκιόνη 2, Δημήτρης Βάσσης 2, Χαράλαμπος Βαρυτιμίδης 2, Παναγιώτης Διμπιτούζης 4, Αναγνώστης Τσίλης 10, Δημήτριος Παπαγεωργόπουλος, Γεώργιος Παπαδόπουλος 4, Χρήστος Μαρτσάκης 6, Αρμάντο Μίνα, Μαρία Μιχαλοπούλου, Αντώνη Γκοτζαράι.

Νικητής ο Τσίλης στον διαγωνισμό τριπόντων
«Ντέρμπι» αποδείχθηκε και ο διαγωνισμός τριπόντων που πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Νικητής ήταν ο Αναγνώστης Τσίλης σημειώνοντας συνολικά 7 πόντους και αφήνοντας πίσω του, τους Μάξιμο Χατζηδάκη (με 5π. σουτάροντας πρώτος απ' όλους), Παναγιώτη Φιλίππου (1), Παναγιώτη Διμπιτούζης (2) και Παναγιώτη Κοντογιάννης (1).gazzetta.gr
gazzetta.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 16/12

 

 

 

 

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία στην 13η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics