Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε χτες Παρασκευή 22/12 η κλήρωση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών και τα προημιτελικά του Europe Cup

σε άνδρες και γυναίκες και μέσα από αυτή τη διαδικασία έμαθε και η πολωνική Μπογκόρια Γκρότζισκ του Παναγιώτη Γκιώνη τον αντίπαλό της στο δεύτερο τη τάξει Ευρωπαϊκό Κύπελλο συλλόγων. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, θα βρει μπροστά της τη Γκβιάζντα Μπιντγκόζ από την ίδια χώρα. Μετά από μικρό break οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα επαναρχίσουν στις 30 Ιανουαρίου 2024, όπως αναφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (ETTU) και ο Γκιώνης είναι ο μοναδικός Έλληνας εκπρόσωπος, που συνεχίζει στα Κύπελλα ομάδων της ηπείρου για την περίοδο 2023-2024. Θυμίζουμε ότι η Μπογκόρια άρχισε τη φετινή της πορεία από το στάδιο 2 του Τσάμπιονς Λιγκ και κατακτώντας τη 2η θέση στο γκρουπ Β με 2 νίκες και 2 ήττες απέκτησε το δικαίωμα να μετακινηθεί στην τελική 8άδα του EuropeCup, όπως ακριβώς είχε κάνει και τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Τόσο είναι και το διάστημα, που έχει αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής στο Τσάμπιονς Λιγκ και περνάνε στην τελική 4άδα μόνο οι νικήτριες ομάδες των ισάριθμων γκρουπ. Τον χειμώνα του 2022 η Μπογκόρια είχε συναντήσει ξανά την Μπιντγκόζ σε διπλό πολωνικό «εμφύλιο» και είχε προκριθεί στα ημιτελικά. Στη συνέχεια έμεινε εκτός τελικού από την επίσης πολωνική Ντζιάλντοβο και θυμίζουμε ότι νικήτρια του Europe Cup είχε αναδειχτεί η γαλλική Ενεμπόν έχοντας στη σύνθεσή της τον Γιάννη Σγουρόπουλο.

Την περίοδο 2021-2022 η Μπογκόρια είχε μπει επίσης στα ημιτελικά του EuropeCup. Τότε είχε αποκλείσει τη Ρόσκιλντε από τη Δανία, πάντα με τη συνδρομή του κορυφαίου Έλληνα πινγκπονίστα. Στην 4άδα σταμάτησε η πορεία της από την ιταλική Απουάνια Καράρα.

Φέτος θα ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω. Μπήκε ως 1ο φαβορί στην τελική 8άδα κι αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπιντγκόζ θα συναντήσει στα ημιτελικά είτε την Όρλις 1924 από την Πολωνία είτε τη γαλλική Ποντουάζ Σερζί, πρώην κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πορεία θα γίνουν γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες των διπλών προημιτελικών.

 

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ έκλεισε ιδανικά το 2023, επικρατώντας με 3-0 του Απόλλωνα Πατρών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics