Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2023

Μπάσκετ: “Kλείδωσαν” οι επτά από τις οκτώ ομάδες του Final 8



Μόνο μία θέση έμεινε ανοικτή για τις οκτώ ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Final 8 του Κυπέλλου για τη σεζόν 2023-24!

Η νίκη του Αμαρουσίου επί του Κολοσσού στο κλειστό του Αγίου Θωμά, αυτομάτως «πέταξε» εκτός συνέχειας την ομάδα της Ρόδου και έστειλε το Περιστέρι bwin και μαθηματικά στην τελική φάση. Η μία και μοναδική θέση που έχει απομείνει θα προκύψει από το Final Four του UNICEF Trophy, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 5-6 Ιανουαρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα την τελευταία θέση θα διεκδικήσουν η Μεγαρίδα, ο Μίλωνας, ο Πανιώνιος και η Δόξα Λευκάδας. Οι υπόλοιπες επτά ομάδες που βρέθηκαν στις 7 πρώτες θέσεις μετά τον α’ γύρο της Basket League είναι:


Να σημειωθεί όσον αφορά την τελευταία ομάδα που θα προκύψει από το UNICEG Trophy, Ότι ο νικητής του Fιnal 8 θα πάρει κατόπιν κλήρωσης είτε την 5η, είτε την 6η, είτε την 7η, είτε την 8η θέση.

Πηγή: gazzeta.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Κώστας Τσιμίκας τραυματίστηκε στον ώμο στο 35ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 23/12/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics