Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2024

Formula 1: Θα τρέχει στην πίστα του Σίλβερστοουν έως το 2034



Η Formula 1 ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Μεγάλη Βρετανία έως το 2034.

Formula 1: Θα τρέχει στην πίστα του Σίλβερστοουν έως το 2034
Η πίστα του Σίλβερστοουν θα βρίσκεται στο ημερολόγιο της Formula 1 έως το 2034. Η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανακοίνωσε το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Βρετανούς.

Ο CEO της F1, Στέφανο Ντομενικάλι, δήλωσε για το νέο συμβόλαιο με το Σίλβερστοουν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω πως το Σίλβερστοουν μέσω της νέας μας συμφωνίας θα βρίσκεται στο πρόγραμμα για τα επόμενα 10 χρόνια. Πρόκειται για μια εμβληματική διαδρομή που έχει μεγάλη ιστορία στο σπορ και πλησιάζει την ένατη δεκαετία που θα φιλοξενεί Grand Prix. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στούαρτ Πρίνγκλ και όλη την ομάδα του Σίλβερστοουν για τη δουλειά τους και την αποφασιστικότητα τους να ανεβάσουν επίπεδο το Grand Prix Μ. Βρετανίας».


Η πίστα του Σίλβερστοουν κατέχει περίοπτη θέση στην Ιστορία της Formula 1, καθώς διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος το 1950.

 fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 09/02/2024

 

 

 

 

Θέση στα προημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Ντόχα έκλεισε η Ελλάδα με 13-12 την Γαλλία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics