Breaking News
20 Μαρτίου 2024

Στο Κότμπους της Γερμανίας θα διεξαχθεί η τελευταία φάση της προ-Ολυμπιακής σειράς αγώνων των παγκοσμίων κυπέλλων τραμπολίνο, από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου, όπου η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τους Μάριο Γράψα και Λίλα Κασάπογλου.


Για τους Έλληνες πρωταθλητές, οι οποίοι δεν έχουν πλέον πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η διοργάνωση της γερμανικής πόλης θα αποτελέσει τεστ ετοιμότητας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει δύο εβδομάδες αργότερα στην Πορτογαλία (3-7 Απριλίου).

Την ελληνική αποστολή που αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (20/03), συμπληρώνουν ο προπονητής Κυριάκος Μαβιτζής και η Ράνια Ρούτση ως διεθνής κριτής.

 

Η αυλαία του παγκοσμίου κυπέλλου του Κότμπους θα ανοίξει την Παρασκευή (22/03) με τους προκριματικούς, ενώ το Σάββατο (23/03) θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και την Κυριακή (24/03) οι τελικοί.

sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics