Breaking News
30 Μαρτίου 2024

Κρίσιμο ντέρμπι στα Χανιά για τις Γυναίκες Εργοτέλη!



Κρητικό ντέρμπι σε επίπεδο Γυναικών δεν υπάρχει αυτή την Κυριακή μόνο στην Α’ Εθνική μεταξύ ΟΦΗ και ΡΕΑ αλλά υπάρχει και στην Β’ Εθνική και μάλιστα είναι ντέρμπι παραμονής!

Ο Εργοτέλης θα φιλοξενηθεί στις Μουρνιές από τον ΑΟ Χανιά με σέντρα στις 14:00 σε ένα παιχνίδι με τεράστια κρισιμότητα για την 17η και προτελευταία αγωνιστή του 3ου Ομίλου.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ηρακλείου είναι πάνω από την ζώνη με 12 βαθμούς και τα Χανιά που ακολουθούν είναι με 8 βαθμούς κάτω από την ζώνη και βρίσκονται σε θέση υποβιβασμού.

Με νίκη ή ισοπαλία ο Εργοτέλης κλειδώνει την παραμονή του αλλά αν νικήσει η γηπεδούχος ομάδα, τότε το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στην τελευταία αγωνιστική.

Στο φινάλε ο Εργοτέλης έχει ρεπό και τα Χανιά φιλοξενούνται από τις Πόντιες Δραπετσώνας και θα θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν στην κατηγορία και από την άλλη πλευρά να υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική ο Εργοτέλης!

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η Ειρήνη Μαχαιρίδου κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics