Breaking News
15 Απριλίου 2024

Ταουσιάνης: Είχαμε ορκιστεί να κάνουμε αυτό που κάναμε σήμερα



Με χαμόγελο… μέχρι τ’ αυτιά παρουσιάστηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα ο Γιάννης Ταουσιάνης.


Οπως είπε ο προπονητής των Χανίων όλη την ομάδα είχαν ορκιστεί γι’ αυτό που κατάφεραν στην Καλαμάτα. «Καταφέραμε με ψυχραιμία να κλείσουμε τις πληγές της περηφάνιας της πρώτης αγωνιστικής και να έρθουμε εδώ με αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη, κάτι που νομίζω ότι πήραμε δίκαια», σημείωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Αction 24 που μετέδωσε το παιχνίδι από το γήπεδο της Παραλίας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γ. Ταουσιάνης:


«Πριν ξεκινήσουν αυτά τα παιχνίδια είχα δηλώσει ότι αυτή η σειρά είναι παιχνίδια συναισθημάτων. Και κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών. Καταφέραμε με ψυχραιμία να κλείσουμε τις πληγές της περηφάνιας της πρώτης αγωνιστικής και να έρθουμε εδώ με αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη, κάτι που νομίζω ότι πήραμε δίκαια. Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν πιο κυνικοί από ποτέ! Και σε άλλα παιχνίδια κάναμε ευκαιρίες, αλλά σήμερα ευτυχήσαμε στο ξεκίνημα να κάνουμε δύο γκολ, που αυτό δημιουργεί συναισθήματα. Σταθήκαμε τυχεροί σε ένα διάστημα σε δύο φάσεις του αντιπάλου που θα μπορούσε να τους βάλει στο παιχνίδι και να δημιουργήσει πάλι συναισθήματα.

Από ‘κει και πέρα νομίζω ότι παίζοντας απόλυτα συγκεντρωμένα και με αυτοπεποίθηση ό,τι είχαμε ορκιστεί να κάνουμε σήμερα, φτάσαμε σε αυτή τη νίκη. Πάλι όμως θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση με βάση τα συναισθήματα που λέγαμε προηγουμένως».
athlitiko.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 15/04/2024

 

 

 

 

 

Ο Στέφανος Μαυροματάκης και η Chen Yudie μετατράπηκαν σήμερα σε κεντρικά πρόσωπα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics