Breaking News
09 Μαΐου 2024

Στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Στίβου ο Μανώλης Στεφανουδάκης


Στην τελική ευθεία για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού…
Μία ακόμη αγωνιστική πρόκληση έχει μπροστά του ο κορυφαίος Έλληνας πρωταθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης αφού θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί στο Κόμπε της Ιαπωνίας από τις 17 έως 25 Μαΐου 2024, στο Kobe Universiade Memorial Stadium. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν πάνω από 100 χώρες με περισσότερους από 1000 αθλητές-τριες κι ανάμεσα τους θα είναι και ο Μεσσαρίτης χρυσός Παραολυμπιονίκης που θα αναχωρήσει την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαΐου για την ιαπωνική πόλη ενώ αγωνίζεται στον ακοντισμό την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 03:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.
‘’Αισίως φτάσαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, λίγους μήνες πριν την Παραολυμπιάδα του Παρισιού 2024. Αισθάνομαι ευλογημένος που θα συμμετάσχω για έκτη συνεχόμενη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας τη χώρα μου κι ελπίζω για άλλη μια φορά οι κόποι μας ν’ αποδώσουν καρπούς. Στο Κόμπε θα βρίσκονται οι κορυφαίοι αθλητές και το επίπεδο του ανταγωνισμού θα είναι αρκετά υψηλό. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη ενός πολύ καλού αποτελέσματος», τονίζει ο Μανώλης Στεφανουδάκης και συνεχίζει:

«Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που φρόντισαν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτή την αθλητική διοργάνωση αλλά και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για τη στήριξη της.
Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζει. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώστους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και πιστεύουν σε μένα και στην προσπάθεια μου.’’


Να υπενθυμίσουμε ότι τον Κρητικό ακοντιστή, Μανώλη Στεφανουδάκη, στηρίζουν:
ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, AMARI CRETAN MADE, MINOAN LINES, MK HOTEL COLLECTION, JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, SIKA HELLAS ABEE, ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ PC.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 07/05/2023

 

 

 

 

Σήμερα 08 Μαΐου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics