Breaking News
31 Αυγούστου 2017

Του Νεόφυτου Βασιλείου.


Ακόμα ένα καλοκαίρι προστέθηκε στα χρόνια της ζωής μας.
Οι Ρώσσοι όταν θέλουν να σε ρωτήσουν πόσων χρονών είσαι, ρωτάνε Сколько вам лет? Εάν μεταφράσεις την ερώτηση τους λέξη προς λέξη στα ελληνικά, θα έχεις την εξής ερώτηση: «Πόσα καλοκαίρια έχεις»; Λίγο παράξενο για εμάς τους ελληνόφωνους.
Συνηθίζουμε να ρωτάμε πόσων χρονών είσαι, δηλαδή πόσα χρόνια έχεις κλείσει από την μέρα της γέννησης σου. Βυθισμένος μια μέρα στις σκέψεις μου τώρα που το καλοκαίρι φτάνει επικίνδυνα στο τέλος του, συλλογίστηκα κατά πόσο το καλοκαίρι δρα στα χρόνια της ζωής μας. Το κάθε καλοκαίρι έχει την διαφορετική αξία και επίδραση κάθε χρόνο στην ζωή μας.
Μας ωριμάζει, μας αλλάζει.
Έχουμε σχετικά περισσότερο χρόνο να απολαύσουμε την ζωή με την ευκαιρία των διακοπών και κάνουμε αυτά τα απλά πράγματα της ζωής που δεν έχουμε την δυνατότητα να τα κάνουμε όταν ζούμε τον έντονο ρυθμό της καθημερινής ζωής ή όταν ο βαρυχειμωνιάς μας κλειδώνει στο σπίτι. Σίγουρα θεωρείται σημαντική η ημερομηνία γέννησης μας και από πάντοτε ήταν μια μέρα στην οποία όλοι διοργάνωναν πάρτι με τρικούβερτο γλέντι κάθε χρονιά που συμπληρώνεται.
Αυτό το καλοκαίρι νιώθω ότι έγινα ένα χρόνο μεγαλύτερος, μολονότι η ημερομηνία των δικών μου γενεθλίων δεν ανήκει στην εποχή του καλοκαιριού αλλά λίγο αργότερα. Δεν έσβησα ακόμα τα κεριά της τούρτας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι με κάνει να νιώθω μεγαλύτερος και ωριμότερος κατά έναν χρόνο.
Έρχεται το φθινόπωρο και εγώ ήδη μετράω αντίστροφα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, μέχρι την επόμενη χρονιά. Για να ξαναζήσω στο έπακρο όσες μέρες και αν έχω διαθέσιμες. Για να ωριμάσω ακόμη πιο πολύ, για να ζήσω νέες εμπειρίες, νέους τόπους να έλθω σε επαφή με νέους ανθρώπους με τους οποίους θα κτίσουμε νέες φιλίες και θα ανταλλάξουμε πολλές απόψεις. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι λοιπόν! Ας ζήσουμε ένα όμορφο και ήρεμο φθινόπωρο…
αναπνοές

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics