Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2017

Στην αρχή κάθε νέας εποχής οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την ανάγκη να αλλάξουμε όλα εκείνα που μας έκαναν να χάσουμε πολύτιμες στιγμές ικανοποίησης και χαράς -ιδιαίτερα δε, στον τομέα των αισθηματικών μας σχέσεων- προκειμένου να θέσουμε τις καλύτερες δυνατές «βάσεις».

 



Αυτή λοιπόν, η χρονική περίοδος είναι η ιδανική για εσάς που επιθυμείτε να βελτιώσετε τα «κακώς κείμενα» του έγγαμου βίου σας, για να μπορέσετε να κρατήσετε με σιγουριά το χέρι του συντρόφου σας και να περπατήσετε μαζί και ενωμένοι προς το γεμάτο δυσκολίες, εξαιτίας των οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών, «αύριο».

1. Αλλάξτε πρώτα εσείς

Γνωρίζετε πολύ καλά πλέον πως δεν μπορείτε να φέρετε στα… δικά σας μέτρα κανέναν άνθρωπο -πόσω μάλλον τον σύντροφό σας, τον οποίο ερωτευτήκατε και παντρευτήκατε γι αυτό ακριβώς που είναι. Εχετε τη δυνατότητα όμως, να βελτιώσετε κάποια σημεία της συμπεριφοράς του, εφόσον εσείς πρώτα αλλάξετε τα «ενοχλητικά» προς εκείνον χαρακτηριστικά σας. Προσπαθήστε φέτος, να είστε περισσότερο χαμογελαστή και δεκτική απέναντί του και θα δείτε μεγάλη αλλαγή και στη δική του στάση.

2. Μην τον «ξεχνάτε»

Το ότι είναι ο δικός σας άνδρας με τη «βούλα» του κράτους, δεν σημαίνει πως έχετε δέσει και τον «γάιδαρό» σας. Θυμάστε τις πεταλουδίτσες που νιώθατε μέσα σας, κάθε φορά που του στέλνατε ένα ερωτικό, γραπτό μήνυμα στο κινητό; Μπορείτε να επαναφέρετε την ίδια αίσθηση και σε εσάς και σε εκείνον, κάνοντας ακριβώς το ίδιο -αφού έτσι κι αλλιώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας σας, τις περνάτε χώρια. Στείλτε του λοιπόν, ένα μήνυμα και πείτε του πόσο πολύ τον σκέφτεστε. Να είστε σίγουρη ότι θα περιμένετε ξανά πάνω από το κινητό σας την απάντησή του.

3. Σκηνοθετήστε ρομαντικές στιγμές

Δεν χρειάζεται να είναι η επέτειος του γάμου σας για να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά για εσάς και τον σύντροφό σας. Αλήθεια, δεν θυμάστε πότε πρωτοφιληθήκατε, πότε κάνατε έρωτα για πρώτη φορά, πότε σας είπε το πρώτο «σ’ αγαπώ»; Βρείτε αφορμές για να γιορτάσετε την πολύχρονη αγάπη σας, ετοιμάζοντας μικρές εκπλήξεις στο σπίτι ή εκτός, που σίγουρα θα σας «βγάλουν» από τη ρουτίνα της έγγαμης καθημερινότητας.



4. Ακούστε τι έχει να σας πει

Αν θέλετε να κουβεντιάσετε με ήρεμο τρόπο κάποιο πρόβλημα που εντοπίζετε εσείς στη σχέση σας, ο πιο σίγουρος δρόμος για να το επιτύχετε είναι να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να σας εκφράσει πρώτα τις σκέψεις του. Προσοχή! Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε τέτοιες κουβέντες όταν βλέπετε ότι είναι φορτισμένος με άλλα πράγματα. Ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας πει και ύστερα, με ήπιο τρόπο και χωρίς «κατηγορώ», εκφράστε τη δική σας γνώμη.

Μήν χάσετε:
έρωτα 8+1 σύντομα μαθήματα έpωτα..

5. Κάντε του «δωράκια»

Τι είναι αυτό που ο σύντροφός σας θέλει να κάνει πολύ, αλλά εξαιτίας των απαιτητικών καταστάσεων στο σπίτι και τη δουλειά, δεν προλαβαίνει; Βοηθήστε όσο μπορείτε ώστε να ικανοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες του και να είστε σίγουρες ότι θα εισπράξετε αγάπη και ευγνωμοσύνη από μέρους του στο πολλαπλάσιο. Θέλει, για παράδειγμα, να πάει για μπύρες με τους φίλους του; Πείτε του ότι θα κρατήσετε μόνη σας τα παιδιά το βράδυ, να μην ανησυχεί για τίποτα και να περάσει πολύ όμορφα με την παρέα του. Να είστε προετοιμασμένη για πολλές… αγκαλιές και φιλιά, μόλις επιστρέψει.
Μαρία Κόλλια
healingeffect.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics