Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2017

Αν νομίζετε ότι δεν είναι μπορούν τα πάντα να εξηγηθούν από την κλασσική επιστήμη, τότε μπορείτε να στραφείτε στη λαϊκή σοφία.

 

Τα σημάδια είναι σε θέση να εξηγήσουν όχι μόνο γιατί κοκκινίζουν τα αυτιά, αλλά και να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί καίγεται το δεξί ή το αριστερό αυτί.

Αν και τα δύο αυτιά καίγονται, κάποιος σας συζητάει ή σας σκέφτεται έντονα..

Ο λόγος είναι πως σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, ένα άτομο αντιλαμβάνεται τη ροή των πληροφοριών που τον αφορούν άμεσα. Και αν η συζήτηση που τον αφορά είναι σε εξέλιξη, τότε η αντίδραση του ατόμου, είναι το κάψιμο και το κοκκίνισμα των αυτιών.

Φυσικά, ο βαθμός ευαισθησίας είναι διαφορετικός σε κάθε περίπτωση.

Γιατί καίγεται το δεξί αυτί; Σε αυτή την περίπτωση τότε το άτομο που μας μελετά λέει κάτι καλό ή μια αλήθεια για εμάς.



Με την ευκαιρία, υπάρχει η πεποίθηση ότι αν μαντέψουμε σωστά ποιος μας μελετάει, θα πάψει να καίγεται το αυτί μας!

Γιατί καίει το αριστερό μας αυτί; Σημαίνει, επίσης, ότι έχει γίνει λόγος για ένα πρόσωπο, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν είναι καλός ο λόγος.

Ίσως κάποιος μιλά πολύ άσχημα για εσάς, σας συκοφαντεί..

Και πάλι, αυτό οφείλεται στο υποσυνείδητό μας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, πιάνει άσχημες δονήσεις και μας προειδοποιεί για τους πιθανούς κινδύνους.

Advertisement


Τα σημάδια μας συμβουλεύουν να δίνουμε προσοχή σε αυτά που μας συμβαίνουν και να ακούμε τα σημάδια του σώματός μας. ©Επιμέλεια κειμένου – healingeffect.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics