Breaking News
03 Οκτωβρίου 2018

Αν προσπαθείς να χάσεις βάρος, κάνεις σωστή διατροφή και έχει κολλήσει η ζυγαριά σου μάλλον κάτι απ' τα παρακάτω θα φταίει...

 

Διαβάστε παρακάτω...

1.Δεν πίνεις νερό. Είναι σημαντικό να πίνεις 2 λίτρα νερό την ημέρα για να ενυδατώνεται ο οργανισμός σου και να λειτουργεί ο μεταβολισμός σου σωστά.

2.Έχεις στρες. Το άγχος αυξάνει την κορτιζόλη, την ορμόνη του στρες που μπλοκάρει το μεταβολισμό. Η κορτιζόλη αυξάνει τη συσσώρευση λίπους στη κοιλιακή χώρα.

Δείτε ακόμη: Δε θέλεις λίπος στην κοιλιά; Σταμάτα να καταναλώνεις αυτά τα 3 προϊόντα!

3.Δεν κοιμάσαι σωστά. Και ο ύπνος παίζει σπουδαίο ρόλο στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού! Όσο δεν κοιμάσαι τόσο μπλοκάρεις τις καύσεις σου ενώ παράλληλα αυξάνεται κ η ορμόνη της όρεξης!

4.Δεν περπατάς. Είναι σημαντικό να κινείσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η καθιστική ζωή δε βοηθάει στην απώλεια κιλών. Γι' αυτό ακόμα και αν δε γυμνάζεσαι προσπάθησε να εντάξεις το περπάτημα στην καθημερινότητά σου.

Νατάσα Σπυρίδη
youweekly.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics