Breaking News
20 Ιουλίου 2019

Τους προγραμματισμένους αγώνες του επόμενου διαστήματος ακύρωσε η Μαρία Μπελιμπασάκη, ύστερα από σύσταση του γιατρού του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα.

 

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης ταλαιπωρείται τις δύο τελευταίες εβδομάδες από σοβαρές ενοχλήσεις στο δεξί πόδι κι έχει ήδη ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπείες. Η αθλήτρια, παράλληλα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπάρχει φθορά στον αχίλλειο τένοντα.

Η 28χρονη ακύρωσε τόσο τη συμμετοχή της στα "Δρόμεια", τα οποία θα γίνουν αύριο στη Βάρη, όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας. Ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας είναι σε επαφή με τον Διονύση Χίσσα για το πλάνο αποθεραπείας που θα πρέπει να ακολήσει η αθλήτρια, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Μπίντγκοζ (9-11/8). Μάλιστα η αθλήτρια του Κώστα Ηλία μέσα στην εβδομάδα δέχθηκε πρόταση να τρέξει στο Diamond League του Λονδίνου, την οποία δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να αποδεχθεί.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics