Breaking News
03 Μαΐου 2020

Leoforos
Σε μια εντυπωσιακή κίνηση προχώρησαν αθλητές και προπονητές της ξιφασκίας με αμαξίδιο, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού.

 

Αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο, την Πολωνία, την Ελλάδα, την Ιαπωνία και αρκετές χώρες ακόμα, έκαναν διεθνή προπόνηση μέσω διαδικτύου!

Μεταξύ των συμμετεχόντων και ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του 2012 στο Λονδίνο, Γκρεγκόρζ Πλούτα, όπως έκανε γνωστό στο Facebook ο Δημήτρης Κάζαγλης.

Ο έμπειρος προπονητής, που είναι και προπονητής στην ξιφασκία με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, έκανε τη σχετική ανάρτηση δηλώνοντας υπερήφανος για τις μεγάλες στιγμές που ζει το άθλημα ακόμα και υπό συνθήκες… πανδημίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics