Breaking News
07 Νοεμβρίου 2020

Τι δήλωσε στο Sports3.gr o ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής


Το «πράσινο» φως προκειμένου τα μέλη της εθνικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης να επιστρέψουν στις προπονήσεις, εν μέσω lockdown, φαίνεται να δίνει η ΓΓΑ.

Με πληροφορίες του Sports3.gr σήμερα το πρωί έγιναν επαφές από τη ΓΓΑ για ταυτοποίηση αθλητών, τεχνικών και έκδοσης των απαραίτητων βεβαιώσεων κυκλοφορίας, για την είσοδο στην εγκατάσταση της αίθουσας «Stiga» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα παραπάνω αφορούν μόνο τις εθνικές ομάδες και δεν έχουν να κάνουν με τον σωματειακό αθλητισμό.

Η πολιτεία θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε διεθνείς αθλητές-τριες, σε όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα, να προπονηθούν.

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Κώστας Βατσακλής, δήλωσε σχετικά στο Sports3.gr.

«Εχω ετοιμάσει μια λίστα 18 αθλητών σε επίπεδο ανδρών-γυναικών και νέων με την ελπίδα οι διεθνείς να αρχίσουν ξανά προπονήσεις.

Στο ΣΕΦ έχουμε μια ολοκαίνουργια αίθουσα κι ακόμα δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μία μπαλιά.

Aυτή τη στιγμή δεν υπάρχει για εμάς κάποια διεθνή υποχρέωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, οι αθλητές δεν πρέπει να μείνουν άπραγοι.

Εμείς είμαστε έτοιμοι, ανυπομονούμε να επιστρέψουμε για προπονήσεις στο ΣΕΦ. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά και μέσα στις επόμενες ημέρες να είμαστε και πάλι στο φυσικό μας χώρο».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics