Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2020

Ο Μπρετ Γκόσπερ θα ηγηθεί της National Football League στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο

 

Είναι γνωστή η επιθυμία της National Football League, να επεκταθεί και στην Ευρώπη, κάνοντας αρχή από τη Μ. Βρετανία. Δεν είναι λίγες οι φορές που στήθηκαν παιχνίδια αμερικάνικου ποδοσφαίρου στο κέντρο του Λονδίνου ή στο Ουέμπλεϊ. Ο Μπρετ Γκόσπερ βρίσκεται στη θέση του διευθύνοντος σύμβουλου της ομοσπονδίας Ράγκμπι από τον Ιούλιο του 2012 και η θητεία του περιλάμβανε το ολυμπιακό ντεμπούτο, του ράγκμπι με 7, στο Ρίο το 2016.

Εκείνη την εποχή, τα Παγκόσμια Κύπελλα Ράγκμπι ανδρών και γυναικών δημιουργούσαν ρεκόρ τόσο στις μεταδόσεις όσο και στα έσοδα.

«Ήταν εννέα εντυπωσιακά χρόνια», τόνισε ο Γκόσπερ. Και πρόσθεσε: «Ήταν προνόμιο να συνεργαστώ με τόσους ταλαντούχους και αφοσιωμένους ανθρώπους ράγκμπι σε όλο τον κόσμο. Έχω στηριχθεί από δύο εξαιρετικούς προέδρους τον Σερ Μπιλ Μπόμοντ και τον Μπερνάρ Λαπασέ κατά τη διάρκεια της θητείας μου, εξαιρετικές επιτροπές και μια εξαιρετική ομάδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Το ράγκμπι είναι ένα θαυμάσιο άθλημα και η ομοσπονδία είναι ένας φανταστικός οργανισμός, και ως εκ τούτου ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση να φύγω, αλλά με ένα νέο φιλόδοξο στρατηγικό σχέδιο που θα ξεκινήσει και τα ισχυρά θεμέλια, που υπάρχουν, θα οδηγήσουν το άθλημα να ξεπεράσει την πανδημία και να προχωρήσει. Είναι καιρός να αρχίσω μια νέα πρόκληση. Είμαι περήφανος για αυτό που έχουμε επιτύχει μαζί ως οικογένεια ράγκμπι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην ανάπτυξη και την επιτυχία του ράγκμπι κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στην Ομοσπονδία και συγκεκριμένα στον Μπιλ Μπόμοντ για τη στήριξη, το όραμα και την ηγεσία του τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Ο Γκόσπερ έπαιζε ράγκμπι σε ομάδα στην πατρίδα του στην Αυστραλία και τη Γαλλία για πολλά χρόνια πριν ξεκινήσει καριέρα στη διαφήμιση. Αυτή περιλάμβανε και τη θέση του προέδρου, γνωστής αγγλικής διαφημιστικής, υπεύθυνος για το μάρκετινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012. Είναι γιος του Κέβαν Γκόσπερ , μέλους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και πρώην αντιπροέδρου.

Ο διευθύνων σύμβουλος Άλαν Γκίλπιν πρόκειται να είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του, τον προσεχή Ιανουάριο. Ο Άλιστερ Κίρκγουντ είναι ο υφιστάμενος διευθύνων σύμβουλος της NFL του Ηνωμένου Βασιλείου, με την αρμοδιότητα του Γκόσπερ, να είναι σε ολόκληρη τη «Γηραιά Ήπειρο», καθώς η Λίγκα φαίνεται να επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics