Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2020

Πριν λίγες ώρες είπε το "ναι" στον αγαπημένο της!

 

Τον αρραβώνας του γνωστοποίησε μέσα από τα social media το γνωστό ζευγάρι, το οποίο σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Είπα το ναι από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Αυτό ήταν το κοινό μας μυστικό, έτσι δεν είναι;», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η μέλλουσα νυφούλα που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Από την πλευρά του και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Σε ευχαριστώ που με κάνεις ένα τόσο ευτυχισμένο αγόρι. Ανυπομονώ να ζήσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας, δείχνοντας σου αγάπη και μαθαίνοντας μέσα από εσένα».

Διαβάστε περισσότερα στο Blogs.gossip-tv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics