Breaking News
29 Ιανουαρίου 2021

Το hypercar της SSC North America, to Tuatara, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας για μοντέλα παραγωγής

 

Στο παλιό αεροδιαστημικό κέντρο Kennedy στην Φλόριδα, το SSC Tuatara πέτυχε νέο ρεκόρ φτάνοντας τα 455,3 χλμ./ ώρα, ξεπερνώντας τα 447,2 χλμ./ ώρα του Koenigsegg Regera RS.

Προς τη μια κατεύθυνση το SSC Tuatara πέτυχε 460,4 χλμ./ ώρα και προς την άλλη 450,1 χλμ./ ώρα, ενώ οι επιδόσεις καταγράφηκαν επίσημα με όργανα των Racelogic (VBox), Life Racing, Garmin, και IMRA (International Mile Racing Association).

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως η Bugatti Chiron είχε φτάσει τα 490,484 χλμ./ώρα στην πίστα Ehra Lessien, αλλά το ρεκόρ της δεν κατοχυρώθηκε μιας και δεν κινήθηκε και προς την άλλη κατεύθυνση. Η οποία ήταν αντίθετη προς τη φορά της πίστας, κάτι που κρίθηκε επικίνδυνο για τα ελαστικά.

SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με «δυνατές» ελληνικές παρουσίες το μίτινγκ της Βιέννης

Βολικάκης: Οι Ισπανοί τον αποθεώνουν (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics