Breaking News
01 Μαΐου 2021

Επιμέλεια: Θωμάς Τζουβάρας
Ο Μανωλάς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι

 

Ο Μίνο Ραϊόλα κατατάσσει τον Κώστα Μανωλά στην καλύτερη ενδεκάδα των πελατών του, με το όνομά του να φιγουράρει δίπλα σε πολλά μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
facebook_logoSharetwitter_logoTweet
ΟΜίνο Ραϊόλα παραχώρησε μια συνέντευξη στην "AS" όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος είναι περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη, με τη Ρεάλ να ωστόσο να μπορεί να τον κάνει δικό της στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι, όπως ανέφερε ο Ιταλός ατζέντης.

 Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο 53χρονος Ιταλός ατζέντης σχημάτισε την δική του ενδεκάδα από τους πελάτες του, μέρος της οποίας αποτελεί και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αγωνίζεται στη Νάπολι τα τελευταία δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα οι 11 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ραϊόλα από αυτούς που εκπροσώπησε κατά τη διάρκεια της καριέρας του είναι οι: Ντοναρούμα, Μανωλάς, Ντε Λιχτ, Μάξγουελ, Νέντβεντ, Βεράτι, Μχιταριάν, Πογκμπά, Χάαλαντ, Ιμπραχίμοβιτς, Μπαλοτέλι.

sport24.gr

 Διαβάστε επίσης

Σήμερα 01 Μαΐου γιορτάζουν

Ένα τραγούδι για τον Άιρτον Σένα [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics