Breaking News
08 Μαΐου 2021

Τάσος Βουγιουκλίδης
Συνεχίζει προπονήσεις στην Κρήτη ο Νυφαντόπουλος


Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων: Ξεκινάει αύριο Σάββατο 8/5 στο Σπλίτ της Κροατίας
Ο Έλληνας πρωταθλητής των σπριντ, Γιάννης Νυφαντόπουλος έχει μεταφέρει τις προπονήσεις του στο Ηράκλειο της Κρήτης και το Παγκρήτιο στάδιο.
Ο Νυφαντόπουλος βρίσκεται στην Κρήτη στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος και βρήκε την ευκαιρία να συνδυάσει την παραμονή του στο Ελληνικό νησί με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει των διοργανώσεων της θερινής σεζόν.

Ο αθλητής, βρίσκεται στην Κρήτη εδώ και περίπου μια εβδομάδα, ενώ, θα περάσει το επόμενο διάστημα εκεί, συνεχίζοντας τις προπονήσεις του στο Παγκρήτιο, μέχρι τις 16 Μαΐου, όταν και θα αγωνιστεί στο διασυλλογικό του ομίλου της Κρήτης. Έπειτα θα επιστρέψει στην βάση του, για να συνεχίσει τις προπονήσεις του, στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.
sportime.gr
Διαβάστε επίσης

ΑΕΛ: ΣΟΚ στη Λάρισα – Έκλαιγαν οι παίκτες [vid]

 

Ιστορικό γκολ για Γιακουμάκη στην Ολλανδία!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics