Breaking News
24 Ιουνίου 2021

Ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Γιάννης Κοιλιάρας, μίλησε στον Athletic Radio για τα επερχόμενα μπαράζ ανόδου

 

Ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Γιάννης Κοιλιάρας, μίλησε στον «Athletic Radio 104,2», για τα επερχόμενα μπαράζ ανόδου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του, τον αδερφό του και συμπαίκτη του Δημήτρη, αλλά και το Euro 2020.

Τα όσα είπε ο Γιάννης Κοιλιάρας στον «Athletic Radio 104,2»:

 

Για την προετοιμασία του Ηροδότου και το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου:
“Συνεχίζουμε τις προπονήσεις καθημερινά. Υπάρχουν δυσκολίες λόγω της ζέστης, αλλά το ξέραμε από πριν οτι θα παίζουμε καλοκαίρι. Θα αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες.

Την Κυριακή (27/6) παίζουμε με τον Πανιώνιο. Είναι το μεγαλύτερο όνομα της Γ Εθνικής. Όλες οι ομάδες είναι καλές αφού είναι πρωταθλήτριες. Παίζουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας και έχουμε το πάνω χέρι, αν και θα λείψει ο κόσμος μας. Θα τα δώσουμε όλα στον αγώνα της πρεμιέρας για να ξεκινήσουμε με το… δεξί. Στα μπαράζ παίζει μεγάλο ρόλο η έδρα και το βλέπουμε στον άλλο Ομιλο, που έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο βδομάδες.


Πιστεύουμε στην ομάδα μας και στοχεύουμε στους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα. Στην συνέχεια είναι σημαντικό το οτι έχουμε ρεπό την 2η αγωνιστική. Αυτό είναι καλό για μας γιατί στην συνέχεια, θα πάμε σε μία δύσκολη έδρα, στην Ραφήνα, που έχει πλαστικό τάπητα.

Το τεχνικό τιμ παρακολουθεί τους αντιπάλους και θα μας μιλήσει για τα χαρακτηριστικά της κάθε ομάδας. Και οι ποδοσφαιριστές μιλάμε μεταξύ μας και μαθαίνουμε τι γίνεται στις άλλες ομάδες. Αν στα 4 ματς, πάρεις τα δύο στην έδρα σου και ένα βαθμό εκτός, θεωρώ οτι με 7 βαθμούς θα ανέβουμε κατηγορία. Δεν με προβληματίζει κάτι ιδιαίτερα. Θα υπάρχει κούραση και οι συνθήκες θα είναι δύσκολες λόγω ζέστης, αλλά δεν με φοβίζει κάτι”.

Για τον στόχο της ομάδας του:
“Πάμε για την άνοδο. Ο Ηρόδοτος είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Ξέρουμε οτι είναι ανταγωνιστικός και συνεπής στις μεγάλες προκλήσεις. Ο Ηρόδοτος πάντα πρωταγωνιστεί, έχει φανέλα και μέταλλο. Έχει όνομα βαρύ”.

Για την φετινή σεζόν:
“Ήταν δύσκολη η σεζόν. Είχαμε μείνει όλοι πίσω αγωνιστικά, είχαμε δυσκολίες, αλλά μετά κάναμε πολλή δουλειά για να επανέλθουμε. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά του χρόνου,

Δεν το βάλαμε κάτω και από το περασμένο καλοκαίρι θέσαμε ψηλά τον πήχη. Είμαστε Ηρόδοτος και σε πολλά ματς βάλαμε τον εγωϊσμό μας. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα. Μας βοήθησε και η Διοίκησ μας. Η αλήθεια είναι οτι μας κούρασε ο κορονοϊός.

Είναι πρόκληση για μένα να παίξω με τον Ηρόδοτο στην παραπάνω κατηγορία. Θα είναι ένα ξεχωριστό και όμορφο συναίσθημα”.

Για τους τρεις προπονητές που πέρασαν φέτος από τον Ηρόδοτο (Κουρμπανάς, Ξυδάκης και Σκύβαλος):
“Με όποιον προπονητή και να συνεργάζεσαι πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Αλλάξαμε φέτος τρεις προπονητές, Κάθε ένας έβαλε το… λιθαράκι του. Ειδικά η καραντίνα ήταν μία δύσκολη περίοδος και την περάσαμε με τον Ανδρεα Ξυδάκη. Η αλλαγή κάθε προπονητή αλλάζει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών”.

Για την συνύπαρξή του με τον αδερφό του, Δημήτρη:
“Για τρίτη φορά παίζω μαζί με τον αδερφό μου, Δημήτρη. Ο Ηρόδοτος είναι κάτι ιδιαίτερο για μας και την οικογένεια μας.

Έχουμε μεγαλώσει μέσα σε αυτή την ομάδα. Για πρώτη φορά παίζουμε μαζί στον Ηρόδοτο. Μπορεί να με… πέρασε στα γκολ που σημείωσε, αλλά έπαιξε πιο πολλά ματς. Το θέμα είναι βέβαια να κερδίζει η ομάδα”.

Για την απουσία των φιλάθλων του Ηροδότου από τους αγώνες:
“Είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς κόσμο. Έχω ζήσει γεμάτο το γήπεδο της Ν. Αλικρνασσού. Το Πρωτάθλημα το ήθελε ο κόσμος και τους το αφιερώνουμε, αφού δεν τους επιτρέπει να έρχεται στους αγώνες.

Για τις πρώην ομάδες του, ΟΦΗ και Εργοτέλη:
“Ο ΟΦΗ δεν είχε μία καλή χρονιά. Δεν το περίμενα να κάνει μία τόσο κακή χρονιά.

Την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχε δείξει οτι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας όλοι και να μην τα ξανά κάνουμε.

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και έχει τους κατάλληλους ανθρώπους για να βρει τον δρόμο μου. Δουλεύει σε σωστά και Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο Εργοτελης έκανε μία τρομερή χρονιά. Στο τέλος αδικήθηκε και στην κανονική διάρκεια αδίκησε τον εαυτό του.

Του αξίζουν πολλά μπράβο και θεωρω οτι έπρεπε να πάρει την άνοδο. Ελπίζω να ανέβει του χρόνου”.

Για το Euro 2020:
“Υποστηρίζω την Πορτογαλία λόγω Ρονάλντο και κυρίως Σάντος. Η Ιταλία έχει κάτι που έχει η Ελλάδα, το πάθος και την υπερηφάνεια. Έχει δείξει έως τώρα οτι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο.

Πέρα από τα αγωνιστικά, όλους μας… άγγιξε το θέμα με τον Ερικσεν. Ευτυχώς δεν το έχω βιώσει σε κάποιο γήπεδο, μας ανησύχησε όλους. Αυτό είναι από τον Θεό, αλλά μας δείχνει οτι πάνω από όλα είναι η υγεία. Ελπίζω να μην ξαναγίνει σε κανένα γήπεδο.

Πολύ δυνατές εμφανίζονται οι Γερμανία και Γαλλία. Ο Τελικός είναι την ίδια μέρα με το τελευταίο ματς των Μπαράζ (11/7). Ελπίζω να πανηγυρίσουμε ως Ηρόδοτος την άνοδο και να πάρει και η ομάδα που θέλω το Euro”.

από mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 24/06/2021[vid

 

Εργοτέλης: Νέος τεχνικός ο Νίκος Μπαδήμας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics