Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατο; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός
Η αυξημένη ενέργειά σου σε οδηγεί άλλες φορές σε ανησυχία και άλλες είναι ευκολότερο για σένα να διοχετεύσεις την ενέργειά σου αποτελεσματικά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βοηθήσεις τους άλλους με συμβουλές και εμπνευσμένες συζητήσεις. Η ικανότητά σου να μιλάς άφοβα για περίπλοκα θέματα είναι ισχυρή και εκτιμάται, καθώς εκφράζεσαι με συμπόνια και κατανόηση. Το ίδιο συμβαίνει και στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, δικαιολογείς τους πάντες κι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό.

Ταύρος
Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και τους πόρους σου και να εφαρμόσεις τις ιδέες σου. Μπορείς να είσαι αρκετά συγκεντρωμένη σε πρακτικά θέματα, καθώς όμως προχωρά η μέρα σε ενδιαφέρουν περισσότερα τα σχόλια των άλλων. Ανεξάρτητα αν τους λαμβάνεις υπόψη σου ή όχι, σε βοηθά να σκεφτείς με ίσως λίγο πιο ξεκάθαρο και διαφορετικό τρόπο. Η συναισθηματική σου ζωή δείχνει να έχει ενδιαφέρον.

Δίδυμοι
Η αυτοπεποίθησή σου σήμερα ενισχύεται και μπορείς κάλλιστα να βοηθήσεις κάποιον. Η επίδειξη δύναμης του χαρακτήρα σου μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, καθώς οι άλλοι σε βλέπουν ικανή και αξιόπιστη. Αργότερα σήμερα οι ευθύνες τείνουν να αναδύονται με τη μετάβαση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου ετοιμάζει μια έκπληξη που σε εντυπωσιάζει. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη μέρα με όποιον τρόπο μπορείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος
Έχεις μια σταθερή αίσθηση των προτεραιοτήτων σου σήμερα και τις επόμενες μέρες. Είσαι παθιασμένη και γεμάτη αποφασιστικότητα κι αυτό σου ανοίγει νέες πόρτες στα εργασιακά. Ωστόσο αντί να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα κοίταξε να αναγεννήσεις αυτά που ήδη έχεις ξεκινήσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Ο ερωτικός σύντροφός σου επιθυμεί να του αφιερωθείς ολοκληρωτικά για αυτό μην του λες όχι. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, νέες γνωριμίες ή αποκαλύψεις φτιάχνουν τη μέρα σου.

Λέων
Σήμερα και οι επόμενες μέρες είναι καλές για να δείξεις υποστήριξη και να πιστέψεις σε κάποιον ξεχωριστό. Η ενίσχυση των σχέσεών σου μπορεί να είναι ένα θέμα τώρα και μερικές φορές αυτό απαιτεί να αφήσεις τα ηνία και να κάνεις ένα βήμα πίσω. Θα μπορούσες να μετακινηθείς λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σου. Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σε αναζωογονεί.

Παρθένος
Σήμερα και οι επόμενες μέρες είναι καλές για την τήρηση των υποχρεώσεων καθώς έχεις ισχυρή την αίσθηση και την ανάληψη της ευθύνης. Η ρύθμιση των χρεών μπορεί να πάρει χρόνο αλλά είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις κάποια βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Σημείωσε ότι τα χρέη μπορεί να είναι οικονομικά, συναισθηματικά ή και πνευματικά. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και μην πιέζεις τις καταστάσεις.

Ζυγός
Ισχυρή ενέργεια σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες είναι μαζί σου για συνομιλίες, θεραπευτικές προσπάθειες και προσωπικό μαγνητισμό. Αυτή η ενέργεια δεν αφορά μόνο στην επιδιόρθωση των σχέσεών σου αλλά και την επιδιόρθωση του εαυτού σου ώστε να καταφέρεις να ανακτήσεις υγιείς ισορροπίες στη ζωή σου. Μην ανησυχείς για πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις και απόλαυσε τη μέρα σου.

Σκορπιός
Η μέρα είναι ιδιαίτερα ισχυρή για να ανακατεύσεις λίγο τα ενδιαφέροντα και τα πάθη σου και να ζήσεις μια κυριολεκτική αναγέννηση. Η τάση σου είναι να σκάβεις βαθιά και κάτω από την επιφάνεια έτσι ώστε να ανακαλύψεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Οι παρατηρήσεις και οι πληροφορίες είναι σαφείς αυτήν τη στιγμή και οι άλλοι τείνουν να αναγνωρίζουν την όποια προσφορά σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Τοξότης
Ενίσχυσε τα σχέδια και τις σχέσεις σου όχι μόνο σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Εάν πρέπει να προσεγγίσεις ένα περίπλοκο θέμα θα διαπιστώσεις πως οι άνθρωποι είναι πιο θαρραλέοι και ανοιχτοί στις απόψεις τους. Η επιθυμία σου να μοιραστείς σκέψεις, σχέδια και όνειρα σε φέρνει πιο κοντά με τους άλλους, καθώς και με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν νιώθεις ότι σε προσελκύει έντονα.

Αιγόκερος
Η επίλυση προβλημάτων γίνεται πιο εύκολα σήμερα και η εξάλειψη αυτών που σε βαραίνουν μπορεί να είναι ένας στόχος σου. Για να μπορέσεις πραγματικά να μοιραστείς τον εαυτό σου με τους άλλους πρέπει να νιώσεις σίγουρη για αυτά που έχεις να προσφέρεις. Άκουσε τη διαίσθησή σου για θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει την ασφάλεια και το συναίσθημά του με κάθε τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και βάλε τον εαυτό σου πάνω από όλους και όλα.

Υδροχόος
Είσαι ιδιαίτερα δυναμική και σίγουρη για τον εαυτό σου κι αυτό το εκπέμπεις και στους άλλους. Είσαι επίσης σε θέση να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε δημιουργικές και παραγωγικές ενασχολήσεις και έχεις την ικανότητα να φτάνεις στη ρίζα του όποιου προβλήματος. Περιόρισε τη σπατάλη και βάλε σε τάξη τις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Οι δραστηριότητες που φέρνουν συναισθηματικές ανταμοιβές σε προσελκύουν έντονα.

Ιχθείς
Η σημερινή αλλά και οι επόμενες μέρες είναι καλές για την αναγνώριση του εαυτού σου και της προσωπικότητάς σου. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να δημιουργήσεις άνεση στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί επίσης να σου προσφέρει ικανοποίηση το γεγονός ότι μοιράζεσαι βασικές αξίες με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αρκέσου στις απαραίτητες εργασιακές υποχρεώσεις σου και μην ξεπερνάς τα όριά σου. Η συναισθηματική σου ζωή είναι πολύχρωμη με τα πάνω και τα κάτω της.

tlife.gr
Διαβάστε επίσης:

Έγραψε ιστορία ο Δρακάκης σημειώνοντας 7 γκολ !!!!

 

 

 

Σήμερα 18 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics