Breaking News
25 Σεπτεμβρίου 2021

Βασίλης Μπαλατσός

Σκωτία: Αδιανόητη ενέργεια από τον Λέι Γκρίφιθς

 

Σεντ Τζόνσος και Νταντί Γιουνάιτεντ τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο του Κυπέλλου Σκωτίας. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης ο Λέι Γκρίφιθς προχώρησε σε μια αψυχολόγητη ενέργεια. Οι οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν μπλε καπνογόνο μέσα στο γήπεδο, με τον ποδοσφαιριστή της Νταντί να το… επιστρέφει στην εξέδρα με ένα απίστευτό σουτ 20 μέτρων.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Σκωτσέζος άσος παραδέχθηκε πως έχει μετανιώσει για αυτή του την ενέργεια και απολογήθηκε προς τους οπαδούς για την απερισκεψία του. Από την πλευρά της η Νταντί εξέδωσε ανακοίνωση για να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του παίκτη της.

Μπορεί ο Γκρίφιθς να απολογήθηκε όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα γλιτώσει από την τιμωρία. Η σκωτσέζικη ομοσπονδία διέταξε ήδη τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας σε βάρος του ποδοσφαιριστή και αναμένεται να πληρώσει ακριβά αυτή του την παρόρμηση.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης

 

Γέμισε “πανιά”, ο κόλπος της Σαλαμίνας

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics