Breaking News
09 Νοεμβρίου 2021

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
Γιαννακόπουλος: "Όταν κατακτήσαμε το Euro, ο Ρεχάγκελ τσούγκρισε ένα ποτήρι κρασί και έφυγε"


ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως τη βραδιά που η Εθνική Ελλάδας κατάκτησε το Euro ο Ότο Ρεχάγκελ τσούγκρισε ένα ποτήρι κρασί με τους παίκτες του και στη συνέχεια, έφυγε για να κοιμηθεί.

Με αφορμή της αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία (11/11, 21:45, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24), ο Στέλιος Γιαννακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα Marca. Ο Γιαννακόπουλος περιέγραψε τη νίκη της Εθνικής απέναντι στους ρόχας το 2003 ένα σημαντικό τρίποντο για την πρόκριση στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

"Ήταν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον πλανήτη. Ήταν μία τεράστια έκπληξη. Κανένας δεν περίμενε να νικήσουμε. Ακόμη και η ισοπαλία ήταν υπέροχη για εμάς. Η Ισπανία, περισσότερο εντός έδρας, είναι μία παντοδύναμη ομάδα. Η νίκη ήρθε με σουτ μου έξω από την περιοχή. Μετά δουλέψαμε για να κρατήσουμε το μηδέν, πήραμε τρεις πόντους, κλειδί για την πρόκριση στο Euro. Είχαμε να προκριθούμε από το 1980, ήμουν πέντε τότε" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια περιέγραψε τι συνέβη στο ξενοδοχείο της Εθνικής μετά την κατάκτηση του Euro 2004. Αναφέρθηκε στον Ότο Ρεχάγκελ που εκείνη τη βραδιά δεν πανηγύρισε έξαλλα, αλλά αφού τσούγκρισε ένα ποτήρι κρασί, πήγε και κοιμήθηκε.

"Είναι πολλές και καλές οι αναμνήσεις. Είναι κάποιος πολύ σημαντικός στη ζωή μου, ένας καθοδηγητής τώρα που είμαι προπονητής. Όταν κατακτήσαμε το Euro, φαντάσου τους πανηγυρισμούς μας στο ξενοδοχείο. Εκείνη την ώρα, ο Ότο έφυγε, πήγε να κοιμηθεί, να ηρεμήσει. Τσούγκρισε μαζί μας με ένα ποτήρι κρασί, γιόρτασε, σηκώθηκε και έφυγε. Όταν επιστρέψαμε στην Ελλάδα, οι εορτασμοί ήταν μεγάλοι, αλλά ποτέ δεν τον είδα να χάνει τον έλεγχο, ήταν ήρεμος" σχολίασε ο Γιαννακόπουλος.
sport24.gr

Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 09/11/2021[vid]

 

 

 

Με “Τσίλια” και Στάικο η προπόνηση στον ΟΦΗ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics