Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2021

Ματς που κρύβει πολλές παγίδες χαρακτήρισε αυτό απέναντι στον Απόλλωνα ο Νίκος Νιόπλιας.


Ο προπονητής του ΟΦΗ σημείωσε στην κάναλι της ομάδας της Κρήτης εν όψει του αγώνα για τη 13η αγωνιστικής της Superleague Interwetten: «Το παιχνίδι φυσικά και κρύβει παγίδες γιατί ο Απόλλωνας βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα παίξει για το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Το παιχνίδι πιστεύω δεν θα έχει πολλά τεχνικά στοιχεία, θα κυριαρχήσει πολύ η δύναμη γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία θα παίξει αποκλειστικά και μόνο για το αποτέλεσμα. Οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο για εμάς να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά πρέπει να το κάνουμε σε τέτοια παιχνίδια και να καταφέρνουμε να προσαρμοστούμε»

Για τις απουσίες: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να βάλω τους κατάλληλους, έχουμε προβλήματα, τον Μεγιάδο, τον Βούρο και τον Διαμαντή από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εάν δεν είναι έτοιμοι, σίγουρα θα προβληματιστώ πολύ για το ποιοι θα ξεκινήσουν».
sdna.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Αναδεικνύονται οι Πανελληνιονίκες 2021 στα άτομα με αναπηρίες

 

 

 

Σήμερα 10 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics