Breaking News
24 Ιανουαρίου 2022

Το «σαν σήμερα» του ΟΦΗ με το ρεκόρ Κιάσσου

 

Πέρασαν έξι χρόνια από τη μέρα που ο Κώστας Κιάσσος έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία σκόρερ του ΟΦΗ σε επίσημο παιχνίδι.
Η ηρακλειώτικη ομάδα αναφέρεται στο σημαντικό επίτευγμα του Χανιώτη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της, ο οποίος “χρίστηκε” σκόρερ σε ηλικία 40 χρόνων, 1 μήνα και 11 ημερών, στο παιχνίδι της Γ’ Εθνικός με τον Εθνικό (4-0).

Για την ιστορία ο Κιάσσος διαμόρφωσε το τελικό 4-0, ενώ νωρίτερα είχε σκοράρει ένας ακόμη Χανιώτης, ο Στέφανος Μαρτσάκης. Περογραμβράκης και Πατινιώτης είχαν ανοίξει τον δρόμο για τη νίκη, με τους Χανιώτες να δίνουν διαστάσεις θριάμβου με τα γκολ τους.


Η αναφορά του ΟΦΗ είναι η εξής:

Στις 24/1/2016, η ομάδα μας νίκησε με σκορ 4-0 τον Εθνικό, με τον Κώστα Κιάσσο να γίνεται ο μεγαλύτερος σε ηλικία σκόρερ του ΟΦΗ σε επίσημο ματς (40 χρ. 1μ. 11ημ.)
athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 24/01

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics