Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2022

ΟΦΗ: Δύο παίκτες προβληματίζουν τον Νιόπλια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

 

Οι Μεγιάδο, Νέιρα που έκαναν και πάλι πρόγραμμα αποφόρτισης προβληματίζουν τον τεχνικό του ΟΦΗ Νίκο Νιόπλια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο ΟΦΗ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι συνεχίστηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (7/2).

Οι Πραξιτέλης Βούρος και Felipe Gallegos προπονήθηκαν κανονικά, με τους Miguel Mellado και Juan Neira να ακολουθούν για μια ακόμη ημέρα πρόγραμμα αποφόρτισης.


Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή (6/2), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».
onsport
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 05/02

 

 

 

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος επισκέφτηκε την Ολυμπιακή ομάδα στο Πεκίνο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics