Breaking News
03 Απριλίου 2022

Σε ένα λάθος που σπάνια βλέπουμε υπέπεσε ο Δημήτρης Γρηγοριάδης στο Ηρακλής - Απόλλων Πόντου για τη Super League 2.

 

Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, αλλά κάποιες γκέλες είναι απίθανες. Μία τέτοια έκανε ο Δημήτρης Γρηγοριάδης στο Ηρακλής – Απόλλων Πόντου για τη Super League 2.

Έχουμε δει πολλές φορές τερματοφύλακες να κάνουν λάθη. Άλλοι αργούν να διώξουν και χάνουν την μπάλα ή τους φεύγει το κοντρόλ και βλέπουν την εστία τους να παραβιάζεται. Ο Γρηγοριάδης δεν έπαθε τίποτα από αυτά. Έχοντας την μπάλα στην κατοχή του επιχείρησε να κάνει ένα γέμισμα, αλλά έπιασε αέρα. Ο Μισί Μεζού βρισκόταν δίπλα του και μόνο «ευχαριστώ» δεν είπε.

Ο τελευταίος έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε ανενόχλητος ανοίγοντας το σκορ. Και μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί η αρνητική έκβαση του ματς για τον Ηρακλή. Υπήρξε και συνέχεια σε κάτι περισσότερο από ένα λεπτό.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, είχε γίνει το 0-2. Αρνητικός πρωταγωνιστής ξανά ο Γρηγοριάδης που πιθανότατα δεν είχε συνέλθει από την πρώτη φάση. Η έξοδός του ήταν κάκιστη, η άμυνά του δεν τον βοήθησε και ο Ρούνεϊ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από ασίστ του Ενομό.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τον «Γηραιό» στη Super League 2 και το τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Ωστόσο, άγχος δεν υπάρχει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα Πόντου. Ο τελευταίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο.

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 03/04/2022 [vid]

 

 

 

 

Την ήττα με 9-6 στα Χανιά, από το ΝΟΧανίων, γνώρισαν τα κορίτσια του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics