Breaking News
04 Αυγούστου 2017

Ο 13 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητές σε αγώνες μοτοσυκλέτας, Άνχελ Νιέτο, απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών μετά από τροχαίο που είχε στην Ισπανία.



Πέρασε σχεδόν όλη του τη ζωή οδηγώντας ωστόσο έμελλε να πεθάνει από ένα τροχαίο. Ο λόγος για τον Άνχελ Νιέτο ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών σε νοσοκομείο της Ισπανίας.

Ο Ισπανός αναβάτης αναδείχτηκε 13 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητές σε αγώνες μοτοσυκλέτας.

Ο Νιέτος είχε ένα ατύχημα στις 26 Ιουλίου όταν η "γουρούνα" που οδηγούσε ανατράπηκε και στη συνέχεια ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε προκαλώντας του εγκεφαλικές βλάβες. Οι γιατροί στην προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή και να περιορίσουν τις βλάβες στον εγκέφαλο του τον έβαλαν σε τεχνικό κώμα. Την Πέμπτη (03/08) έγιναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν ωστόσο υπήρξαν επιπλοκές με τον 70χρονο να αφήνει τελικά την τελευταία του πνοή.

Ο Νιέτο είχε πάρει 90 νίκες στην σπουδαία καριέρα του με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να τον συγκαταλέγει ανάμεσα στους θρύλους του αθλήματος και φυσικά είχε την είδηση του θανάτου του βασικό θέμα στο σάιτ της (κεντρική φωτογραφία). Για πολλούς είναι ο άνθρωπος που έβαλε την Ισπανία στον χάρτη των μηχανοκίνητων σπορ.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics