Breaking News
26 Αυγούστου 2019

Ευτυχώς, χωρίς σημαντικές συνέπειες ήταν το ατύχημα που είχε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στο χθεσινό γκραν πρι του Σίλβερστοουν.



Μετά την εκκίνηση, ξεκινώντας από την 3η σειρά, ο Ιταλός αναβάτης της Ducati, μόλις στην πρώτη στροφή δεν μπόρεσε να αποφύγει τον Φάμπιο Κουαρταραρό, ο οποίος μόλις είχε χάσει τον έλεγχο Yamaha, με αποτέλεσμα να έχει κι αυτός μια θεαματική πτώση.

Ο Ντοβιτσιόζο, παρά η διάσειση και τους μώλωπες, τελικά μπόρεσε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Για την ιστορία, η νίκη πήγε στον Αλεξ Ρινς με Suzuki. Δεύτερος τερμάτισε ο Μαρκές με Honda και τρίτος ο Βινιάλες με Yamaha, ενώ εκτός βάθρου έμεινε ο Ρόσι, με τη Yamaha στην 4η θέση.

Στη βαθμολογία, προηγείται ο Μαρκές με 250 βαθμούς και ανκολουθούν ο Ντοβιτσιόζο με 172, ο Ρινς με 149 και ο Πετρούτσι της Ducati με 145. Στους κατασκευαστές, η Honda έχει 256 βαθμούς, η Ducati έχει 211, η Yamaha 195 και η Suzuki 166. Στις ομάδες προηγείται η Mission Winnow Ducati με 317 βαθμούς.

Επόμενο γκραν πρι στον Σαν Μαρίνο, 13-15 Σεπτεμβρίου...
sport24

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics