Breaking News
23 Οκτωβρίου 2020

Μετά από 5 χρόνια παρουσίας στο Τορόντο και τους Μπλου Τζέιμς και ακόμα έναν στους Μετς της Νέας Υόρκης, ο Μάρκους Στρόμαν εισέρχεται στη φετινή free agency.

Χθες, ο 29χρονος άσος ζήτησε από τους ακολούθους του στα social media να του κάνουν ό,τι ερώτηση αυτοί επιθυμούν σχετικά με το άμεσό του μέλλον. Οι απαντήσεις του ήταν χάρμα ιδέσθαι!

«Εκτός από τον Κόουλ, δεν υπάρχει άλλος πίτσερ των Γιάνκις που θα είναι ανώτερός μου για τα επόμενα 5-7 χρόνια. Η ικανότητά τους ως πίτσερ πάντα πάει περίπατο στο τέλος. Η σύνθεσή τους και οι μισθοί τους έπρεπε να είχαν διαλύσει τους Τελικούς, αλλά ακόμα δεν το έχουν κάνει».

«Ξεχάστε τον Σέβι! Όταν είναι υγιής, είναι απίστευτος. Ένας από τους παίκτες που λατρεύω να παρακολουθώ. Ο Κόουλ και ο Σεβερίνο. Υπάρχουν ακόμα 3 θέσεις που χρειάζονται βοήθεια. Κάνω λάθος;»

«Θα με ένοιαζε αν δεν με υπέγραφαν για να είμαι ειλικρινής. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι ανταγωνιστικός όπου και αν είμαι. Απλά λέω πως αυτοί χρειάζονται μερικά ικανά χέρια για να κλείσουν το ρόστερ τους. Αυτή είναι η δική μου εκδοχή».
Sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics