Breaking News
01 Νοεμβρίου 2020

Δήμητρα Πολυχρονοπούλου

Ανακοίνωση της ΕΟΠΕ: «Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου για το μέλλον των πρωταθλημάτων»!

 

Συναγερμός στις τάξεις όλων των ερασιτεχνικών αθλημάτων έχει σημάνει από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για επικείμενο «λουκέτο» σε όλα τα αθλήματα- εκτός από τα επαγγελματικά- έτσι η ΕΟΠΕ συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση τη προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, προκειμένου να αποφασιστεί αν μπορεί να αποτραπεί το δυστυχές σενάριο για διακοπή των πρωταθλημάτων.

Φυσικά τα περιθώρια στενεύουν, καθώς οι ανακοινώσεις του κ. Χαρδαλιά ήταν σαφείς, μόνο με τεστ κορονοϊού στις ομάδες κάθε εβδομάδα θα μπορεί να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα!

powered by Rubicon Project
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει:

«Μετά την κατάσταση που διαμορφώνεται από τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και τα περιθώρια που υπάρχουν ώστε να συνεχιστούν τα κορυφαία Εθνικά πρωταθλήματα όλων των ομαδικών αθλημάτων με την προϋπόθεση οι ομάδες να υποβάλλουν τους αθλητές τους σε τεστ COVID-19 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης θα εκτιμήσει την κατάσταση σε έκτακτη συνεδρίασή του την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των πρωταθλημάτων».

Onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics