Breaking News
22 Μαΐου 2021

Στον τελικό των 50 μέτρων πεταλούδα στο ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης προκρίθηκε η Άννα Ντουντουνάκη σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια, λίγες ημέρες; μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα πεταλούδα, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση.

Η Ντουντουνάκη τερμάτισε στην πέμπτη θέση της δεύτερη ημιτελικής σειράς με χρόνο 25.93 δευτερόλεπτα, που είναι πανελλήνιο ρεκόρ.

Η αθλήτρια από τα Χανιά έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κολύμπησε την απόσταση σε κάτω από 26 δευτερόλεπτα βελτιώνοντας το δικό της 26.09 που είχε από τις 8 Απριλίου. Η Ντουντουνάκη πέρασε με την έβδομη επίδοση στον τελικό.

Διαβάστε επίσης

Οι πρώτοι μήνες του προπονητή Κ. Κωστόπουλου στις Μαλδίβες-Πινγκ -Πονγκ

 

7η στην Ευρώπη με σπουδαία εμφάνιση η Σύλια Χιώτη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics