Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2022

Ανοίγει τα πανιά του το Hellenic Match Racing Tour


Από τον Βόλο ξεκινά το φετινό πρόγραμμα στο Hellenic Match Racing Tour
Τσέλσι – Λιλ με 0% γκανιότα, Σούπερ Ειδικά Στοιχήματα και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο 3-1, 1-1, 0-1! Όροι & προϋποθέσεις |21+

Advertisement
Το Hellenic Match Racing Tour (ΗMRT) επιστρέφει για 9η χρονιά εδραιώνοντας την θέση του ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά εγχώρια ιστιοπλοϊκά events. Με σημαντική προϊστορία και εμπειρία στις ελληνικές θάλασσες το Tour υπόσχεται να προσφέρει υψηλό θέαμα και ανταγωνιστικές μονομαχίες στους απανταχού λάτρεις του αθλήματος. Και τη φετινή χρονιά κάποιοι από τους σημαντικότερους Έλληνες ιστιοπλόους, με μακρά εμπειρία σε μεγάλους διεθνείς αγώνες, στήνονται στην γραμμή εκκίνησης έτοιμοι να δώσουν σκληρές μάχες με στόχο την τελική επικράτηση.

Με πρώτη στάση του φετινού HMRT τον Βόλο, στις 5 Μαρτίου, το tour είναι έτοιμο να ταξιδέψει σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας και να αναδείξει τους ναυτικούς ομίλους των περιοχών αυτών. Από τους προκριματικούς αγώνες του tour θα ξεχωρίσουν τα τέσσερα ικανότερα πληρώματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους περσινούς top 4 finalists στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το τελευταίο Sαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης του HMRT 2022

1η προκριματική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ & ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 5-6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

2η προκριματική φάση
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΣΗΣ 12-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

3η προκριματική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ 7-8 ΜΑΙΟΥ 2022

4η προκριματική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 3-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Τελική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 24-25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Τα 4 πληρώματα που αναδείχθηκαν κορυφαία κατά την διάρκεια της διοργάνωσης του 2021 και έχουν εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή και παρουσία τους στην φετινή τελική φάση του tour, είναι τα ακόλουθα.
ΜΑΝΤΗΣ – ΚΑΓΙΑΛΗΣ TEAM (Με κυβερνήτη τον Π. Μάντη)

ER LAC (Με κυβερνήτη τον Θ. Τσουλφά)

Σωτηρίου team (Με κυβερνήτη τον Σ. Σωτηρίου)

WILD HORSE (Με κυβερνήτη τον Γ. Τσουλφά)
Gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης
Όλα τα ζώδια 21/02

 

 

 

 

Ο Νίκος Νιόπλιας έφτασε τα 450 παιχνίδια με τον ΟΦΗ, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics