Breaking News
18 Απριλίου 2023


Εθπελέτα: «Δύσκολο εγχείρημα το να διεξαχθούν μαζί Formula 1 και MotoGP»



Ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας του Πρωταθλήματος MotoGP, Καρμέλο Εθπελέτα, μίλησε για την ιδέα της κοινής διεξαγωγής ενός αγώνα της Formula 1 και του MotoGP την ίδια μέρα και στην ίδια πίστα, τονίζοντας πως είναι ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα.

Εθπελέτα: «Δύσκολο εγχείρημα το να διεξαχθούν μαζί Formula 1 και MotoGP»
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας του Πρωταθλήματος MotoGP, Καρμέλο Εθπελέτα, είχε αναφέρει πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι για να εφαρμόσουν την υπέροχη ιδέα της κοινής διεξαγωγής δύο Grand Prix των κορυφαίων πρωταθλημάτων των τεσσάρων και των δύο τροχών στην ίδια πίστα και στο ίδιο αγωνιστικό τριήμερο.

Πιο συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Έχω μιλήσει με τον Στέφανο Ντομενικάλι για να διεξάγουμε έναν αγώνα της F1 και των μοτοσικλετών το ίδιο τριήμερο, και στην ίδια πίστα. Είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Ο Στέφανο μου μίλησε για μια πίστα στη Μαδρίτη, και εγώ έχω μιλήσει ήδη με το Δήμαρχο της Μαδρίτης»


Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, Speed Week, τόνισε πως είναι ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα, καθώς έχει πολλά δύσκολα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν: «Φυσικά γνωρίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα δύσκολο εγχείρημα. Υπάρχουν μόνο λίγες κοινές πίστες στο πρόγραμμα, στις οποίες αγωνίζονται και η F1 και το MotoGP την ίδια χρονιά.

Έχουμε διαπιστώσει, στην πάροδο των ετών, ότι κάτι τέτοιο μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν ο οργανωτής και ο διαχειριστής της πίστας είναι κοινός. Επιπλέον, ένα σιρκουί πόλης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπει στην κουβέντα - χρειαζόμαστε πολύ μεγαλύτερες ζώνες εξόδου διαφυγής στο MotoGP, σε σχέση με τη Formula 1»
fosonline.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Tα αποτελέσματα του ΝΒΑ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics