Breaking News
24 Μαρτίου 2024

Κωπηλασία: Τρία χρυσά, τρία ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια για τα ελληνικά «κουπιά» στην Ιταλία


Την 5η θέση κατέλαβε στο σκιφ ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος...


Στους τελικούς του Σαββάτου (23/3), στη Διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο, στην Ιταλία, τα ελληνικά «κουπιά» κατέκτησαν τρία χρυσά, τρία ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια, ενώ την 5η θέση κατέλαβε στο σκιφ ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος.

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

 

Τη πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στο τελικού του διπλού σκιφ γυναικών, ενώ στην ίδια κούρσα οι Ι. Ασβεστά-Β. Λυκομήτρου πήραν την 8η θέση. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν και οι Δημήτρης Κούτρας και Ντίνος Καραγιάννης στον τελικό της δικώπου εφήβων. Ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο τελικό του σκιφ εφήβων.

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου-Πέτρος Γκαϊδατζής στο τελικό του διπλού ελαφρών ανδρών. «Ασημένιες» αναδείχτηκαν, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, στο τελικό της δικώπου γυναικών οι Χριστίνα Μπούρμπου-Ευαγγελία Αναστασιάδου. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Δήμητρα Παπαϊωάννου και Νεφέλη Ντάρα στη δίκωπο νεανίδων.

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Νίκος Χωλόπουλος-Γιάννης Καλανδαρίδης στο τελικό του διπλού σκιφ των ανδρών. Στην ίδια κούρσα οι Θ. Παλαιοπάνος-Ζ. Κπουκουβάλας πήραν την 6η θέση. Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Γαβριέλα Λίολιου στο σκιφ Νεανίδων στη διεθνή ρεγκατα του Πιεντιλούκο.

Επιπρόσθετα, την 5η θέση στο τελικό του σκιφ ανδρών κατέκτησε ο Στέφανος Ντούσκος. Την 6η θέση κατέλαβε στο σκιφ γυναικών η Ευαγγελία Φράγκου, ενώ την 8η θέση στο σκιφ γυναικων κατέλαβε η Αννέτα Κυρίδου.

 zougla.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 23 Μαρτίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στον ΓΣ Δωδεκάνησος το ΑΣΚΑ Ηράκλειο έχασε με 64-38

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics