Breaking News
25 Μαρτίου 2024

Προπονητής του μήνα στο Basketball Champions League ο Βασίλης Σπανούλης


O Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής για τον μήνα Μάρτιο στο Basketball Champions League

Το Περιστέρι bwin έκανε μία μεγάλη ανατροπή και με τις τρεις νίκες που πέτυχε απέναντι στην Καρσίγιακα, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και την Τενερίφη προκρίθηκε στους «8» του Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε την ομάδα των δυτικών προαστίων στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κι αν και ξεκίνησε με τρεις συνεχόμενες ήττες, και η διοργανώτρια αρχή, επιβράβευσε τον ομοσπονδιακό μας προπονητή για αυτή την διάκριση.

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Κill Bill αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής για τον μήνα Μάρτιο στο BCL, με την διοργανώτρια αρχή να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: «Μάλιστα, όλο τον Μάρτιο, Σπανούλης και Περιστέρι κέρδισαν πέντε σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Συνδυάζοντάς τα όλα μαζί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Kill Bill ήταν ο καλύτερος προπονητής του BCL αυτόν τον μήνα».

Θυμίζουμε ότι το Περιστέρι bwin θα παίξει την πρόκριση του στο Final 4 της διοργάνωσης σε σειρά best-of-three κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου, Βόννη.

Σπανούλης: «Αυτό που πετύχαμε δεν το συναντάς συχνά»
Το Περιστέρι επιβλήθηκε της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με σκορ 101-97, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Βασίλη Σπανούλη στις δηλώσεις του.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε πως αυτό που έκαναν στον δεύτερο γύρο της Basket League δεν το συναντά κάποιος συχνά.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί τελειώσαμε με καταπληκτικό ρεκόρ. Στον δεύτερο γύρο είχαμε ρεκόρ 9-2 και χάσαμε μόνο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά».

in.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 25/03/2024

 

 

 

 

Με 68 συμμετοχές και δυνατά ονόματα το επικείμενο 2ο Europe Youth Open του Λουτρακίου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics