Breaking News
26 Απριλίου 2016

Ο Αγώνας της Jerez για τα MotoGP θεωρείται ένας από τους κορυφαίους της χρονιάς και όχι άδικα μιας και ο κόσμος που συρρέει στην πίστα από κάθε γωνιά της Ευρώπης είναι πολύς και δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του 3ημέρου.

 

Αυτό συνέβη και φέτος παρά το γεγονός ότι κανένας Ισπανός αναβάτης δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη σε κάποια από τις τρεις κατηγορίες.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Πέρα όμως από τα παραδοσιακά αξιοθέατα της περιοχής και τους αγώνες, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και τις καλλίγραμμες κοπέλες των ομάδων και διάφορων χορηγών που κυκλοφορούσαν στο paddock και που όχι άδικα έκλεψαν την παράσταση.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics