Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2016

12/09/2016
Κριός
Το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα βγάζει τον καβγατζή εαυτό σας στην επιφάνεια αυτές τις μέρες, κυρίως στο χώρο δουλειάς, στις σπουδές αλλά και για θέματα πολιτικά, ηθικά, φιλοσοφικά.

Ο Ερμής επίσης συναντιέται με τον Ήλιο, μια σύνοδος που φέρνει επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, κυρίως στα εργασιακά αλλά και για θέματα υγείας.


Ταύρος
12/09/2016
Ταύρος
Αυξάνει τον εγωισμό και την εριστικότητα αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις, κυρίως με τα παιδιά, στα ερωτικά αλλά και για θέματα οικονομικά και αξιών. Επίσης σήμερα ο Ερμής κορυφώνει σύνοδο με τον Ήλιο, μια επιρροή που φέρνει ερωτικές συναντήσεις και γνωριμίες, αλλά και δημιουργικές ιδέες.


Δίδυμοι
12/09/2016
Δίδυμοι
Σας επηρεάζει αρκετά αυτές τις μέρες το ερεθιστικό τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο προκαλεί εντάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, σπίτι. Προσέξτε τις βιασύνες και τα ατυχήματα, κυρίως στα χέρια. Ο Ερμής συναντιέται με τον Ήλιο, μια σύνοδος που φέρνει αυτές τις μέρες κάποιες επαφές και συζητήσεις ή συμφωνίες σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.


Καρκίνος
12/09/2016
Καρκίνος
Εύφλεκτο το κλίμα στο χώρο δουλειάς, στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε οξύνσεις. Παράλληλα ο Ερμής συναντιέται με τον Ήλιο, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες φέρνει στη ζωή σας αρκετές συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και μετακινήσεις.
Λέων
12/09/2016
Λέων
Οικονομικά κι ερωτικά ταλαιπωρούνται αυτές τις μέρες από άγχη κι εντάσεις, με το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα να αυξάνει τον εγωισμό. Προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε αγορές, πληρωμές, συναλλαγές. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ήλιου φέρνει αυτές τις μέρες συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα, όπως και κάποιες αγορές ή πωλήσεις. Μην βιάζεστε όμως.
Παρθένος
12/09/2016
Παρθένος
Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα εύφλεκτο τετράγωνο με τον Άρη, το οποίο αυτές τις μέρες αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό, κυρίως σε επικοινωνία, μετακινήσεις αλλά και στο σπίτι. Προσέξτε ατυχήματα και βιασύνες. Πολεμικός λόγος. Παράλληλα, ο Ερμής συναντά τον Ήλιο, μια σύνοδος που φέρνει γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες, συμφωνίες και αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια.
Ζυγός
12/09/2016
Ζυγός
Δεν λείπουν τα παρασκήνια κι ο εκνευρισμός αυτές τις μέρες, με το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει και κάποιες ταλαιπωρίες ή εντάσεις σε επικοινωνία, συναλλαγές, μετακινήσεις. Συγκρούσεις με αδέρφια, συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου παράλληλα φέρνει κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις κι επαφές. Ιδέες και μηνύματα στα όνειρα.


Σκορπιός
12/09/2016
Σκορπιός
Οικονομικά και φιλίες ταλαιπωρούνται αυτές τις μέρες με το εύφλεκτο τετράγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο προκαλεί διαφωνίες και ταλαιπωρίες ή άγχη σε πληρωμές ή σε άλλα οικονομικά θέματα. Διαφορές αξιών. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ερμή-Ήλιου φέρνει αυτές τις μέρες συναντήσεις και γνωριμίες φιλικές και με ομάδες ή συλλόγους, ή κινητικότητα στο ίντερνετ και τα social media.
Τοξότης
12/09/2016
Τοξότης
Βγάζει αρκετή οξυθυμία και διαφωνίες αυτές τις μέρες το εριστικό τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό φανείτε πιο υπομονετικοί σε συναλλαγές, επικοινωνία, μετακινήσεις και στα επαγγελματικά. Προσοχή σε βιασύνες και ατυχήματα. Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου ωστόσο φέρνει επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, ιδέες, και συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Στείλτε βιογραφικά.
Αιγόκερως
12/09/2016
Αιγόκερως
Ταξίδια, θέματα εκπαίδευσης και νομικών μπορεί να σας ταλαιπωρούν αυτές τις μέρες με το εύφλεκτο τετράγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο επίσης προκαλεί και ιδεολογικές ή πολιτικές συγκρούσεις, αλλά και παρασκήνια. Διαφωνίες και με συγγενείς. Παράλληλα σήμερα κορυφώνεται η σύνοδος Ερμή-Ήλιου που φέρνει κινητικότητα στους παραπάνω τομείς, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποια ανοίγματα.

Υδροχόος
12/09/2016
Υδροχόος
Συγκρούσεις σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες ή ακόμα και στις διαδικτυακές σας επαφές φέρνει αυτές τις μέρες το εύφλεκτο τετράγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο ίσως προκαλεί και ταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα. Ταυτόχρονα σήμερα κορυφώνεται η σύνοδος Ερμή-Ήλιου, οι οποία φέρνει συζητήσεις και συμφωνίες σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, χορηγιών, επενδύσεων, κληρονομικών, κλπ.


Ιχθύες
12/09/2016
Ιχθύες
Πολύ εριστικό το κλίμα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις, κυρίως με άτομα εξουσίας, με το σύντροφο αλλά και με συνεργάτες. Προσοχή και σε κοψίματα και ατυχήματα γενικώς. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ερμή-Ήλιου φέρνει και αρκετές συναντήσεις και γνωριμίες, ερωτικές, εργασιακές ή άλλες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics