Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2016

13/09/2016
Κριός
Σίγουρα είναι πολεμικό το κλίμα αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις του Άρη, ενώ σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Άρη, το οποίο προκαλεί φανατισμούς, ιδεολογικές ή πολιτικές συγκρούσεις, εντάσεις στο χώρο δουλειάς ή γύρω από θέματα υγείας, ενώ προσοχή χρειάζεται σε ταλαιπωρίες σε ταξίδια, νομικά, εκπαίδευση. Αποφύγετε υπερβολές, δογματισμό, κακή διατροφή.


Ταύρος
13/09/2016
Ταύρος
Εύφλεκτο το μέσον του Σεπτεμβρίου με τις δύσκολες όψεις του Άρη, ενώ το τετράγωνο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα αυξάνει πολύ τον εγωισμό στα ερωτικά αλλά και σε ζητήματα οικονομικά. Ανταγωνισμοί επίσης με τα παιδιά. Προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε θέματα επιχειρηματικά, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων, εφορίας, δανείων και άλλων οικονομικών θεμάτων.
Δίδυμοι
13/09/2016
Δίδυμοι
Είναι μέρες πολεμικές, λόγω των τετραγώνων του μαχητικού Άρη, γι' αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες έχετε αυξημένα νεύρα και συγκρούεστε αρκετά. Σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Άρη, το οποίο φέρνει ανταγωνισμούς και ταλαιπωρίες κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, σχέσεις, συνεργασίες. Προσέξτε τον εγωισμό σας αλλά και τις φλεγμονές ή τους πονοκεφάλους.
Καρκίνος
13/09/2016
Καρκίνος
Με το τετράγωνο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, είναι λογικό να υπάρχει αρκετός εκνευρισμός αυτές τις μέρες, μια πολεμική όψη, ενώ κυρίως στο χώρο δουλειάς, σε καθημερινές εργασίες και συναλλαγές, στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις χρειάζεται προσοχή σε εντάσεις και βιασύνες. Συγκρούσεις πιθανές με συγγενείς και συναδέλφους. Προσέξτε την υγεία και διατροφή σας.

Λέων
313/09/2016
Λέων
Αυξάνει την κτητικότητα και τους εγωισμούς το εύφλεκτο τετράγωνο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό τις μέρες αυτές παρουσιάζονται συγκρούσεις, κυρίως για οικονομικά θέματα, αλλά και στα ερωτικά. Πιθανές διαφορές αξιών με κάποιους. Επίσης προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε οικονομικές συναλλαγές αλλά και σε επιχειρηματικά project. Συγκρούσεις ή άγχη για τα παιδιά.
Παρθένος
13/09/2016
Παρθένος
Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον μαχητικό Άρη, βγάζει τον επιθετικό και ανυπόμονο εαυτό σας στην επιφάνεια αυτές τις μέρες, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις αλλά και τον -ισχυρό τώρα- εγωισμό σας. Προσέξτε επίσης φλεγμονές, πονοκεφάλους, εγκαύματα, βιασύνες. Σήμερα κορυφώνεται αυτή η πολεμική επιρροή.
Ζυγός
13/09/2016
Ζυγός
Δεν σας αρέσουν καθόλου οι εντάσεις και οι συγκρούσεις, αλλά κάποιες φορές είναι απαραίτητες. Ειδικά τώρα με το τετράγωνο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, προκαλούνται αυτές τις μέρες διάφοροι ανταγωνισμοί με το περιβάλλον σας, κυρίως με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές, ενώ δεν λείπουν τα παρασκήνια. Προσέξτε βιασύνες κι εκνευρισμό σε επικοινωνία και μετακινήσεις.
Σκορπιός
13/09/2016
Σκορπιός
Αρκετό άγχος σε οικονομικά θέματα αλλά και διαφορές με φίλους και γνωστούς ή μέσα σε ομάδες προκαλεί αυτές τις μέρες το πολεμικό τετράγωνο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα. Μια όψη που προκαλεί ιδεολογικές συγκρούσεις και διαφορές αξιών. Προσέξτε τις βιασύνες και τους ανταγωνισμούς σε οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές ή αγορές και πωλήσεις.
Τοξότης
13/09/2016
Τοξότης
Έχει βγει ο ανταγωνιστικός και πολεμικός σας εαυτός αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις του Άρη που διατρέχει το ζώδιό σας, ενώ σήμερα κορυφώνει όψη με τον Ήλιο, η οποία προκαλεί αρκετές συγκρούσεις. Προσέξτε βιασύνες, εντάσεις με άτομα εξουσίας αλλά και με το περιβάλλον σας γενικά. Επίσης προσοχή σε πονοκεφάλους, ατυχήματα, φλεγμονές. Δράστε για κάτι καλό.
Αιγόκερως
13/09/2016
Αιγόκερως
Λίγο καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια βιώνετε τις πολεμικές επιρροές του Άρη αυτές τις μέρες, αλλά δεν παύει να προκαλείται και σε σας ένας εκνευρισμός. Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί κρυφούς ανταγωνισμούς και παρασκήνια, όπως και ταλαιπωρίες σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Πιθανές εντάσεις με δασκάλους.
Υδροχόος
13/09/2016
Υδροχόος
Υπάρχουν εντάσεις με φίλους και γνωστούς αυτές τις μέρες με τις πολεμικές όψεις του Άρη, ενώ σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Άρη, που εφιστά τη προσοχή επίσης σε συγκρούσεις μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ιδεολογικές διαφορές. Επίσης ανταγωνισμοί ή άγχη και ταλαιπωρίες υπάρχουν σε οικονομικά θέματα. Και στα ερωτικά προσέξτε ανταγωνισμούς.
Ιχθύες
12/09/2016
Ιχθύες
Πολύ εριστικό το κλίμα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις, κυρίως με άτομα εξουσίας, με το σύντροφο αλλά και με συνεργάτες. Προσοχή και σε κοψίματα και ατυχήματα γενικώς. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ερμή-Ήλιου φέρνει και αρκετές συναντήσεις και γνωριμίες, ερωτικές, εργασιακές ή άλλες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics